Άλμα επί κοντώ
Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, αλλά δεν θέλει να κάνει ακόμα σχέδια, μετά από την καταστροφική σεζόν.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκίνησε και κρατάει χαμηλά… τον πήχη

Η Νικόλ Κυριακοπούλου κέρδισε στο επί κοντώ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα με 4,50μ. που ήταν το φετινό της ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, αλλά δεν θέλει να κάνει ακόμα σχέδια, μετά από την καταστροφική σεζόν.

«Να κάνω κάποιο τάμα. Δεν ξέρω τι συνέβη φέτος. Τίποτα δεν πήγε καλά. Για τη νέα σεζόν, μέχρι να έρθει η περίοδος αγώνων και βάλω στόχους, θα λέω δεν ξέρω. Έχω οπλιστεί μετά την κακή χρονιά που είχα», δηλώνει στο Stivostime η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Η κορυφαία άλτρια είχε έναν τραυματισμό που δεν της επέτρεψε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

«Το πρόβλημα τραυματισμού με άφησε πολύ πίσω για την υπόλοιπη σεζόν. Επίσης, είχα μια άσχημη προετοιμασία στην Κύπρο, με αέρα και άλλα προβλήματα που μου δημιούργησε μια ανασφάλεια. Για πρώτη φορά όταν έκανα προπόνηση ή αγώνα είχα μια άρνηση. Με κούρασε ψυχολογικά».

Η επικοντίστρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος ξεκίνησε τους αγώνες της στον ανοιχτό από το Διασυλλογικό τον Μάιο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Diamond League στο Μπέρμιγχαμ που ήταν 6η με 4,45μ. Κέρδισε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα με 4,50μ. που ήταν το φετινό της ρεκόρ. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν αγωνίστηκε στον προκριματικό, ενώ ήταν εκτός ράνκινγκ και δεν προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

«Τώρα τα έχω αφήσει πίσω μου και άρχισα προπονήσεις με τον Φώτη Στεφανή στον Άγιο Κοσμά. Θα μείνω στον Άγιο Κοσμά όλο το διάστημα και μόνο υπό προϋποθέσεις αν πήγαινα προετοιμασία θα ήταν στην Αττάλεια που είναι εξαιρετικό το προπονητικό κέντρο. Είμαι καλύτερα, το διάστημα που ξεκουράστηκα λίγο ήταν σημαντικό. Είμαι αισιόδοξη για τη νέα χρονιά, που έχει δύο μεγάλες διοργανώσεις και πάντα αγαπάω τον κλειστό. Αλλά από τώρα θα έχω την τακτική του δεν ξέρω (!). Βλέποντας και κάνοντας, μέχρι τελευταία στιγμή που θα μπαίνω σε αγώνες», κατέληξε η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015. Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση του 2023 είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία