Άλμα επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη αποφάσισε να μπει νωρίς σε αγώνες στη φετινή σεζόν του ανοιχτού στο επί κοντώ. Αγωνίζεται στα Texas Relays στο Όστιν.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της- Συμμετοχές & ύψη

Η Κατερίνα Στεφανίδη είχε αποφασίσει να μην μπει σε αγώνες την περίοδο του κλειστού και να προετοιμαστεί για τον ανοιχτό με πρώτο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη αποφάσισε να μπει νωρίς σε αγώνες στη φετινή σεζόν του ανοιχτού στο επί κοντώ. Αγωνίζεται στα Texas Relays στο Όστιν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε αποφασίσει τη χειμερινή περίοδο να μην μπει σε αγώνες στον κλειστό. Πάντως, έκανε προπονήσεις κανονικά και ήταν σε καλή κατάσταση. Μάλιστα, υπήρχε η σκέψη να συμμετάσχει απευθείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Τελικά προτίμησε να συνεχίσει την προετοιμασία της. Έτσι, θα μπει το Σάββατο σε αγώνες, επιλέγοντας τα Texas Relays στο Όστιν. Θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Η ολυμπιονίκης του 2016, έχει ως πρώτο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον. Αυτός θα είναι ο πρώτος της αγώνας μετά τις 14 Σεπτεμβρίου που είχε αγωνιστεί στο μίτινγκ στη Μπελιντσόνα.

Στα Texas Relays το επί κοντώ είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:00.

Ανάμεσα στις συμμετοχές ξεχωρίζει της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας Τζεν Σουρ. Ακόμη είναι η Καναδή Ανίκα Νιούελ και η Σουηδέζα Λίζα Γκούναρσον.

Τα ύψη κατά σειρά είναι: 4,00μ., 4,15μ., 4,30μ., 4,45μ., 4,55μ., 4,65μ., 4,70μ., μετά +5.

Οι συμμετοχές

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία