Δρόμοι 3000μ. στιπλ
Η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη είναι κυρίαρχη τα τελευταία χρόνια στα στιπλ. Προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με στόχο το ρεκόρ και την Εθνική ομάδα.

Η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη προετοιμάζεται με στόχο το ρεκόρ στα στιπλ

Η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη κέρδισε το Σάββατο τα 5χλμ. σε 17.49 στην κούρσα που έγινε παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο της Πάτρας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη είναι κυρίαρχη τα τελευταία χρόνια στα στιπλ. Προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με στόχο το ρεκόρ και την Εθνική ομάδα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει αφήσει ως γνωστόν την Πάτρα και έχει έρθει στην Αθήνα, όπου γυμνάζεται κυρίως, στον Άγιο Κοσμά.

«Η προετοιμασία ως τώρα πάει καλά. Ο στόχος μου τη νέα χρονιά είναι να πετύχω την πέμπτη μου νίκη στα 3.000μ. στιπλ και να τρέξω με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Θέλω να το συνδυάσω και με ένα ρεκόρ. Πιστεύω ότι μπορεί να βγει μια πολύ καλύτερη επίδοση», λέει στο Stivostime η πρωταθλήτρια του Πανιωνίου.

Η 25χρονη κέρδισε φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και έφθασε τους τέσσερις συνεχόμενους τίτλους (2019, 2020, 2021, 2022).

«Θα πάρω μέρος σε διάφορους αγώνες στα πλαίσια προετοιμασίας μου. Θα κάνω ένα πέρασμα στον κλειστό και θα μπω στο κύπελλο ανωμάλου δρόμου», καταλήγει η δρομέας που προπονείται με πρόγραμμα του προπονητή της Γιάννη Δαγκόγλου. Το Σάββατο ήταν νικήτρια στα 5χλμ. που έγιναν παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο «Φάνης Τσιμιγκάτος» στην Πάτρα τερματίζοντας σε 17.49. Παράλληλα τελειώνει τις σπουδές της στο τμήμα Χημικών- Μηχανικών και θέλει να ακολουθήσει τον τομέα αυτό, στην παραγωγή βιομηχανίας.

Η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη έχει ατομικό ρεκόρ στα 3.000μ. στιπλ 10.17.80 από τη φετινή της νίκη στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα είχε πάρει την 8η θέση.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία