Άλμα επί κοντώ
Για μία ακόμη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρέχει τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα μας να σπουδάσουν.

Η Ηρώ Βραδή συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Βαρσάμη

Η Ηρώ Βραδή έκανε φέτος ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ στον κλειστό με 3,80μ. και στον ανοιχτό με 3,95μ. ισοφάρισε την ατομική της επίδοση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ηρώ Βραδή ετοιμάζεται να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της, αφού θα αφήσει την Κέρκυρα και θα πάει στη Θεσσαλονίκη με προπονητή τον Νίκο Βαρσάμη.

Η νεαρή πρωταθλήτρια μέχρι πρότινος ζούσε και προπονούνταν στο «νησί των Φαιάκων» με τον Παύλο Σκορδίλη. Αποφάσισε να κάνει χρήση της υποτροφίας στα ΙΕΚ Ακμή και να πάει στη Θεσσαλονίκη να σπουδάσει, καθώς εκεί μένει και η αδελφή της.

«Είναι μια νέα αρχή και με ένα νέο προπονητή για μένα. Είμαι κάπως αγχωμένη για αυτή τη μεγάλη αλλαγή, οπότε σίγουρα θέλω ένα διάστημα προσαρμογής. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Σίγουρα ο πρωταρχικός μου στόχος τη νέα σεζόν είναι να βελτιώσω τις ατομικές μου επιδόσεις», δήλωσε στο Stivositime η 18χρονη επικοντίστρια.

Η Ηρώ Βραδή μπήκε δυναμικά τη φετινή χρονιά στον κλειστό πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ με 3,75μ. που σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Νωρίτερα ήταν δεύτερη τόσο στο όπεν πρωτάθλημα Κ18 και Κ20 στο ΣΕΦ και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που έγινε στο Βελιγράδι. Πήρε το ασημένιο μετάλλιο με 3,60μ. Στον ανοιχτό έκλεισε με 3,95μ. που πέτυχε στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα, ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία