Γενικά

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε για τις ΗΠΑ

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε από την Αθήνα με πρώτο προορισμό το Άμστερνταμ και εν συνεχεία για το Πόρτλαντ. Από εκεί και θα πάνε οδικώς στο Σιάτλ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής για τις ΗΠΑ, προκειμένου να προετοιμαστεί στο Σιάτλ εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το μεγαλύτερο κλιμάκιο «πέταξε» από την Αθήνα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με πρώτο προορισμό το Άμστερνταμ. Εν συνεχεία με άλλη πτήση θα φθάσουν στο Πόρτλαντ και από εκεί οδικώς για το Σιάτλ.

Οι αθλητές και αθλήτριές μας θα προετοιμαστούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Husky Track και θα μείνουν στο πανεπιστήμιο. Στο ίδιο πανεπιστημιακό κέντρο θα κάνουν την προετοιμασία τους και άλλες Εθνικές ομάδες, όπως η Πολωνία και η Αυστραλία. Η αποστολή μας θα παραμείνει μέχρι τις 12 Ιουλίου και μετά θα αναχωρήσει για το Όρεγκον, όπου τρεις ημέρες αργότερα (15/7) θα ξεκινήσει το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη για το στίβο. Η χώρα μας θα πάρει μέρος στη διοργάνωση με 17 αθλητές και αθλήτριες, ικανούς να πετύχουν σπουδαίες εμφανίσεις.

Για την Ουάσινγκτον αναχώρησαν την Κυριακή οι Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μίλτος Τεντόγλου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ελίνα Τζένγκο και Έφη Κουρκουτσάκη.

Το Σάββατο ταξίδεψαν οι Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ, ενώ στις 12 του μηνός, απευθείας στο Όρεγκον θα μεταβούν τα υπόλοιπα μέλη, δηλαδή οι Κατερίνα Στεφανίδη, Εμμανουήλ Καραλης, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και Τατιάνα Γκούσιν, η οποία αγωνίζεται στους Μεσογειακούς Αγώνες.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία