Κλειστός Στίβος
Με προορισμό τη Βαλένθια αναχώρησε την Παρασκευή η Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος την Κυριακή στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα κλειστού Κ23.

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε για τη Βαλένθια για το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23

Το Μεσογειακό Πρωτάθλημα κλειστού Κ23 διεξάγεται την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο ανακαινισμένο στάδιο Lluis Puig Velodrome στη Βαλένθια και μετέχουν 8 Έλληνες αθλητές.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με προορισμό τη Βαλένθια αναχώρησε την Παρασκευή η Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος την Κυριακή στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα κλειστού Κ23.

Η αποστολή «πέταξε» από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για τη Φρανκφούρτη και από εκεί με άλλη πτήση θα πάει στη Βαλένθια. Την Ελλάδα εκπροσωπούν έξι αθλητές και δύο αθλήτριες της κατηγορίας Κ23. Τους αθλητές και τις αθλήτριες συνοδεύουν οι προπονητές Κατερίνα Αλεξοπούλου και Σταύρος Καρρές, ενώ στην ισπανική πόλη θα είναι και ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και μέλος της ΕΑ, Παναγιώτης Δημάκος.

Ελπίδες για διάκριση έχουν η Σπυριδούλα Καρύδη στο μήκος, όπου το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο είναι η Ιταλίδα Λαρίσα Ιαπιτσίνο. Στα 60μ. η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου μπορεί να ανεβεί στο βάθρο, όπως και ο Γιάννης Καμαρινός στα 60μ. εμπόδια. Επίσης, ο Αννίβας Οικονόμου στη σφαιροβολία, καθώς έχουν δηλώσει τέσσερις αθλητές συμμετοχή στο αγώνισμα. Πιο δύσκολα είναι για τους υπόλοιπους.

Αναλυτικά η ομάδα

Άνδρες K23

60 μ.: Ορέστης Χάϊδας (ΓΕΑ Τρικάλων)
800 μ. Γιώργος Ματζαρίδης (ΑΣ Ν. Ορεστιάδας Πολυνίκης)
1.500 μ.: Πέτρος Παπαϊωάννου (ΠΓΣ)
60 μ. εμπ: Γιάννης Καμαρινός (ΠΑΟΚ), Χρήστος Ρούμτσιος (ΟΦΚΑ Σέρρες)
Σφαιροβολία: Αννίβας Οικονόμου (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας)

Γυναίκες Κ23

60 μ.: Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας)
Μήκος: Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος).

Ν’ αναφέρουμε ό,τι το πρόγραμμα των αγώνων δεν περιλαμβάνει όλα τα αγωνίσματα, αφού οι διοργανωτές επέλεξαν να έχουν μεγαλύτερη απόσταση σε άνδρες και γυναίκες τα 1.500μ., ενώ δε θα γίνει το επί κοντώ και το μήκος των ανδρών και το ύψος και το τριπλούν γυναικών Κ23.

Πρόγραμμα

Valencia-2023-Timetable-final-version

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία