Ολυμπιακοί Αγώνες
Οι Daft Punk είπαν όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες Paris 2024

Οι Daft Punk είπαν όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες Paris 2024

Άκυρο από Daft Punk στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου 2024. Οι Daft Punk ήταν ο μεγάλος πόθος των διοργανωτών για την τελετή έναρξης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι Daft Punk, ένα από τα πιο σημαντικά σχήματα στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής, αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024. Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων είχαν προσπαθήσει να πείσουν το συγκρότημα να επανενωθεί τρία χρόνια μετά τη διάλυσή τους, αλλά δεν η προσπάθειά τους δεν είχε επιτυχία.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, Τομάς Ζολί, αποκάλυψε ότι οι Daft Punk ήταν ο μεγάλος πόθος των διοργανωτών για την τελετή έναρξης. Ωστόσο, τελικά, οι Daft Punk αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος.

Ποια άλλα συγκροτήματα θα εμφανιστούν;

Υπάρχουν αρκετά συγκροτήματα και καλλιτέχνες που έχουν προγραμματιστεί να εμφανιστούν στο Παρίσι το 2024. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Thirty Seconds to Mars: Το συγκρότημα με frontman τον Jared Leto και τον αδερφό του Shannon, έχει ανακοινώσει την επιστροφή τους στο Παρίσι με μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στην τεράστια σκηνή του Accor Arena.
  • Zaho de Sagazan, Pierre de Maere, Irène Drésel, Clara Ysé: Αυτοί είναι μερικοί από τους 6 ανερχόμενους γαλλόφωνους καλλιτέχνες που έχουν προγραμματιστεί να εμφανιστούν στο Παρίσι το 2024.
  • IVE: Το γυναικείο συγκρότημα K-pop, έχει ανακοινώσει την πρώτη παγκόσμια περιοδεία τους.

Ποια άλλα events θα γίνουν στη διάρκεια των αγώνων;

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024, θα πραγματοποιηθούν πολλά events. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Ποδηλασία, περπάτημα, μαραθώνιος, τρίαθλο, κολύμβηση σε ανοιχτά νερά: Όλα αυτά θα λάβουν χώρα στη γέφυρα Pont d’Iéna στο κεντρικό Παρίσι.
  • Τελετή Έναρξης: Θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου 2024.
  • Πρώτη Ημέρα Αγώνων (27 Ιουλίου 2024): Οι πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν, με τα πρώτα μετάλλια να δίνονται2. Οι αγώνες περιλαμβάνουν ποδηλασία, judo, φράχτη, rugby sevens, κολύμβηση, καταδύσεις και σκοποβολή.
  • Σαββατοκύριακο στη μέση των Ολυμπιακών Αγώνων (3 και 4 Αυγούστου 2024): Θα πραγματοποιηθούν πολλοί τελικοί αγώνες, συμπεριλαμβανομένων του τένις, του ping pong, του judo, της φράχτης, του αθλητισμού, της τοξοβολίας, της σκοποβολής, του δρόμου, του γκολφ, της ιππασίας, του κωπηλασίας, της ρυθμικής γυμναστικής, του badminton και της κολύμβησης.

Ποια άλλα αθλήματα θ’ αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα;

Αρκετοί Έλληνες αθλητές έχουν προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι1. Αυτοί περιλαμβάνουν:

  • Υδατοσφαίριση: Η Ελληνική Ομάδα Πόλο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
  • Άλλοι αθλητές: Ο ΣΕΓΑΣ απέστειλε λίστα με 27 αθλητές και αθλήτριες στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για την προολυμπιακή Ομάδα που προορίζεται σε αυτή τη φάση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Face time: Daniel Simiu Ebenyo

Συνέντευξη τύπου για τον Μαραθώνιο της Αθήνας, το μήνυμα της Σακοράφα

ΑΜΑ 2023: Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

 

ΠΗΓΕΣ: sportsfeed, sortiraparis, olympics, paris2024, journeytofrance, gazzetta

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία