Μαραθώνιος
ΑΜΑ 2023: Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

ΑΜΑ 2023: Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Φέτος όλοι οι δρομείς θα φορούν ένα βραχιόλι ασφαλείας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η έναρξη του 40ου Μαραθωνίου Αθήνας δόθηκε με την συνέντευξη Τύπου του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας (11-12/11) την Τετάρτη και τα εγκαίνια της OΠΑΠ Marathon EXPO στο γήπεδο TAEKWONDO στο Φάληρο.

Η πρόεδρος Σοφία Σακοράφα εγκαινίασε τη φετινή OΠΑΠ Marathon EXPO μαζί με τον Αναπληρωτή Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τη διευθύντρια του ανθρώπινου δυναμικού του ΟΠΑΠ, Αχίλλειας Κοντού.

Όλοι οι παραπάνω μαζί με τον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα, τον Τεχνικό Διευθυντή του Μαραθωνίου Δημήτρη Χαλβατζάρα, την Αντιπεριφερειάρχη Μακεδονίας Σοφία Μαυρίδου, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον γενικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Γιώργο Γιατρουδάκη την κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στον μαραθώνιο γυναικών Μαρία Πολύζου τον κάτοχο του πανελληνίου ανδρών Σπύρο Ανδριόπουλο, τον ειδικό γραμματέα γραμματέα Παναγιώτη Δημάκο, την β΄ ειδική γραμματέα Βούλα Παχατουρίδου και το μέλος του συμβουλίου, Νίκο Τσώνη είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση και λίγο αργότερα συμμετείχαν στη συνέντευξη Τύπου. Εκεί όπου πρωταγωνιστές ήταν τα πρόσωπα που την Κυριακή θα κλέψουν την παράσταση. Η Γκλόρια Πριβιλετζιο και ο Χαράλαμπος Πιτσώλης, μπροστά στο κύπελλο των νικητών μίλησαν για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, τους στόχους τους και τον επετειακό αγώνα.

Να σημειωθεί πως φέτος όλοι οι δρομείς θα φορούν ένα βραχιόλι ασφαλείας που αποτελεί το διαβατήριο τους για την επιβίβαση στα λεωφορεία και τη συμμετοχή στον αγώνα προκειμένου να αποφευχθούν περιπτώσεις δρομέων χωρίς αριθμό BIB.

Η μεταφορά των συμμετεχόντων στον χώρο εκκίνησης, γίνεται με λεωφορεία από έξι (6) διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας και στο Σύνταγμα. Μόνο για τον ΑΜΑ το μετρό θα ξεκινήσει τη λειτουργία του μισή ώρα νωρίτερα, στις 5:00 το πρωί.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος