Δισκοβολία
Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου εντυπωσίασε στον τελευταίο της αγώνα, στα «Κνώσεια» ρίχνοντας στη δισκοβολία βολή 62,40μ. που είναι ατομικό της.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου ρίχνει στα Σπανίδεια και βλέπει Diamond League

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου περιμένει απάντηση για να αγωνιστεί στο Diamond League στο Όσλο και το Παρίσι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου εντυπωσίασε στον τελευταίο της αγώνα, στα «Κνώσεια» ρίχνοντας στη δισκοβολία βολή 62,40μ. που είναι ατομικό της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε δυναμική επιστροφή, αφού όλο γυρόφερνε τα τελευταία χρόνια τα 60μ., αλλά δεν είχε καταφέρει να ρίξει πάνω από το ατομικό της που ήταν 61,53μ. από το 2017 στην Καβάλα. Στο μίτινγκ στη Λεμεσό έστειλε το δίσκο στα 60,59μ. και είχε δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το επιβεβαίωσε στο Ηράκλειο, αφού βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες του αγωνίσματος για τη φετινή σεζόν. Έχοντας εξασφαλίσει ήδη το «εισιτήριο» πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, όπου το όριο είναι 60,50μ., «κυνηγάει» τώρα τα 63,50μ. που θα την στείλουν απευθείας στο Όρεγκον. Φυσικά με την επίδοσή της και μέσω ράνκινγκ είναι πολύ κοντά στην πρόκριση και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν.

«Είμαι ευχαριστημένη, γιατί είχα μια ενόχληση στον ώμο μου και η βολή βγήκε με λίγες προσπάθειες. Φυσικά βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες», λέει στο Stivostime η κορυφαία μας ρίπτρια, για τον αγώνα της Κυριακής και συνεχίζει: «Έχω κάνει πολλή προπόνηση και γι’ αυτό βγήκε κάποια ενόχληση και δεν θέλω να πιέζω. Όμως είμαι καλά. Ετοιμάζονται τώρα για τα «Σπανίδεια» το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Μετά είναι στο πρόγραμμα οι Βαλκανικοί Αγώνες στην Κραϊόβα. Όμως είμαι σε ενέργειες με τον μάνατζέρ μου να κλείσω Diamond League. Περιμένω απάντηση για το μίτινγκ στο Όσλο στις 16 Ιουνίου και στο Παρίσι στις 18 Ιουνίου. Αν κλείσω στα δύο μίτινγκ ή ένα από τα δύο, τότε δεν θα πάω στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Ακολουθεί φυσικά 25-26 Ιουνίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», καταλήγει η 30χρονη δισκοβόλος.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι με τα 62,40μ. η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου έχει την 15η καλύτερη επίδοση στον κόσμο και 8η στην Ευρώπη.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία