Δισκοβολία
Η μεγάλη βολή ήρθε από την Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που έριξε στο δίσκο στα Κνώσεια στο Ηράκλειο 62,40μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.

Ηράκλειο: Μεγάλο ρεκόρ η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου με 62,40μ. στο δίσκο

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου είχε ρεκόρ στο δίσκο 61,53μ. από το 2017 στην Καβάλα. Παραμένει 6η Ελληνίδα όλων των εποχών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η μεγάλη βολή ήρθε από την Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που έριξε στο δίσκο στα Κνώσεια στο Ηράκλειο 62,40μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση τη φετινή σεζόν και το Σάββατο στην Κρήτη βελτίωσε κατά πολύ την ατομική της επίδοση. Είχε 61,53μ. που είχε ρίξει το 2017 στην Καβάλα. Παραμένει η έκτη καλύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών. Πλησίασε την Μαρία Κολέτσου που έχει 62,71μ., ενώ τέταρτη είναι η Αρετή Αμπατζή με 62,95μ. Η 30χρονη ρίπτρια μετά το 62,40μ. έκανε άλλες δύο προσπάθειες και σταμάτησε.

«Δεν ήθελα να επιβαρύνω τον ώμο, καθώς έχω τρεις σημαντικούς αγώνες μπροστά μου, στους οποίους θέλω να κάνω καλές εμφανίσεις προκειμένου να διεκδικήσω την πρόκριση στο Όρεγκον. Περίμενα καιρό να έρθει αυτή η επίδοση. Συνεχίζω με την ίδια σκληρή δουλειά και με στόχο εξίσου καλές παρουσίες. Το βασικότερο ζητούμενο για εμένα είναι να σταθεροποιηθώ σε αυτές τις επιδόσεις. Ήρθε η στιγμή μου σήμερα. Πλέον είμαι πιο σίγουρη και πιο έμπειρη», δήλωσε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που είχε ρίξει 60,59μ. στη Λεμεσό και ήταν το φετινό της ρεκόρ. Η αθλήτρια θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στα «Σπανίδεια» στη Θεσσαλονίκη και έπειτα θα συνεχίσει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πλησιάζει και πιο κοντά στο όριο (63,50μ.) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, ενώ το έχει πιάσει ήδη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία