Γενικά
Έτοιμη να υποδεχθεί τους αθλητές της Βόρειας Ελλάδας είναι η αίθουσα με τα όργανα γυμναστικής που δώρισε η ΕΟΕ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

H EOE δώρισε τον εξοπλισμό στην αίθουσα στίβου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο

Στα πλαίσια εξοπλισμού της ΕΟΕ στην αίθουσα βαρών στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Έτοιμη να υποδεχθεί τους αθλητές της Βόρειας Ελλάδας είναι η αίθουσα με τα όργανα γυμναστικής που δώρισε η ΕΟΕ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

 

Στην παρουσίαση του εξοπλισμού της αίθουσας βαρών της εθνικής ομάδας στίβου την ΕΟΕ εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Αγγελούδης ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με ιδιαίτερη χαρά προέβη στη δωρεά του εξοπλισμού ενδυνάμωσης και αποκατάστασης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Γνωρίζουμε τα προβλήματα έλλειψης κατάλληλων υποδομών και εξοπλισμού που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε και να καλύπτουμε ανάγκες όταν μπορούμε. Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Καυτανζογλείου για τα γρήγορα αντανακλαστικά και τη δημιουργίας αυτής της όμορφης έκθεσης».

Ο Στέλιος Αγγελούδης

Ως ένα πρώτο βήμα για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Καυτανζογλείου χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Σταδίου Γιάννης Σωσσίδης, τη δωρεά των οργάνων από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. «Είναι μια σημαντική αναβάθμιση των υποδομών του σταδίου και ένα πρώτο λιθαράκι στην αναβάθμιση όλων των υποδομών του εθνικού σταδίου προς όφελος των διακεκριμένων αθλητών, των αθλητών μεγάλων επιδόσεων που από αυτούς προσδοκούμε διακρίσεις και μετάλλια».

Παρέστησαν επίσης, η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Άγγελος Χαριστέας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Τάσος Τομπούλης, ο Έφορος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Θεμελίδης και πολλοί αθλητές.

Από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρόντες ήταν επίσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ Νίκος Ιατρού, η Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμός και Περιβάλλον Αλεξάνδρα Πάλλη, τα μέλη Νίκος Ξυλούρης και Θωμάς Τόκας και η Γενική Διευθύντρια Υβέτ Κοσμετάτου.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία