Γενικά
Ο Γιώργος Πομάσκι μίλησε για τον ελληνικό στίβο και κάνοντας έναν απολογισμό, τόνισε πώς η εικόνα κρύβεται πίσω από το παγκόσμιο ράνκινγκ.

Γιώργος Πομάσκι: Ο ελληνικός στίβος κρύβεται πίσω από το παγκόσμιο ράνκινγκ!

Ο Γιώργος Πομάσκι είναι ο συντονιστής αλμάτων του ΣΕΓΑΣ και ομοσπονδιακός προπονητής που γυμνάζει μεταξύ άλλων τον κορυφαίο Μίλτο Τεντόγλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιώργος Πομάσκι μίλησε για τον ελληνικό στίβο και κάνοντας έναν απολογισμό, τόνισε πώς η εικόνα κρύβεται πίσω από το παγκόσμιο ράνκινγκ.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και πολλοί κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς. Διάφορα στατιστικά κυκλοφορούν, άλλοι σχολιάζουν την αγωνιστική περίοδο που έφυγε και ο Έλληνας προπονητής, όπως πάντα δεν κρύβει τα λόγια του.

Με αφορμή και την έναρξη της νέας χρονιάς για τον ίδιο και το γκρουπ του, το Stivostime συνάντηση τον ομοσπονδιακό τεχνικό και συντονιστή αλμάτων στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του με επικεφαλής τον πρωταθλητή Ευρώπης και κόσμου στον κλειστό Μίλτο Τεντόγλου άρχισε με βάρη. Μαζί ο Εμμανουήλ Καραλής, η Σπυριδούλα Καρύδη, ενώ ως γνωστόν ο Γιώργος Πομάσκι γυμνάζει και τον Βούλγαρο πρωταθλητή του ύψους Τίχομιρ Ιβάνοφ. Σε λίγες ημέρες θα ενσωματωθεί και η Τόρι Φράνκλιν. Ο συντονιστής αλμάτων του ΣΕΓΑΣ στάθηκε κυρίως, σε δημοσιεύματα που μπορεί να ερμηνευτούν λάθος και να δώσουν κακές εντυπώσεις.

«Διαβάζω διάφορα. Κάποιοι που παρουσιάζουν τον ελληνικό στίβο πρέπει να ήταν σε άλλο γήπεδο ή διαβάζουν άλλα αποτελέσματα», λέει χαρακτηριστικά ο κορυφαίος μας προπονητής.

«Η εικόνα του στίβου μας κρύβεται πίσω από το World Overall Ranking. Εκεί μπορείς να συναντήσεις τα ονόματα, τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες. Στην 14η θέση είναι ο Μίλτος Τεντόγλου στους άνδρες και στις γυναίκες βρίσκεις την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην 99η θέση και αν θέλουμε να πάμε παρακάτω, στη θέση νο129 βρίσκουμε την Κατερίνα Στεφανίδη. Και μετά ψάχνουμε τον ελληνικό στίβο».

Στη συνέχεια έκανε έναν απολογισμό και για τον δικό του τομέα, τα άλματα, το οποίο θα διαβάσετε στο Stivostime την ερχόμενη Παρασκευή14 Οκτωβρίου στη στήλη «Opinion». Πάντως, τόνισε την ανάγκη συνεργασίας και τη λύση σε ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις, με κύριο το κλειστό, καθώς ο χειμώνας πλησιάζει. «Θέλω και πιστεύω ότι θα διπλασιαστούν οι επιτυχίες αν γίνουν τα παραπάνω».

Φωτογραφία: stivostime/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία