Σφυροβολία
Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης πέρασε στον τελικό της σφυροβολίας με βολή στα 76,33 μέτρα, ενώ ο Μιχάλης Αναστασάκης με 70,94 μέτρα αποκλείστηκε.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Στον τελικό της σφυροβολίας ο Φραντζεσκάκης, εκτός ο Αναστασάκης

Ο τελικός της σφυροβολίας με τη συμμετοχή του Χρήστου Φραντζεσκάκη διεξάγεται την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 21:10 (ώρα Ελλάδας).

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης πέρασε στον τελικό της σφυροβολίας με βολή στα 76,33 μέτρα, ενώ ο Μιχάλης Αναστασάκης με 70,94 μέτρα αποκλείστηκε.

Ο Φραντζεσκάκης απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί βρίσκεται στην ελίτ του αγωνίσματος. Αγωνίστηκε στο β’ γκρουπ και από την πρώτη του προσπάθεια με τα 76,33μ. έβαλε τον εαυτό του σε τροχιά πρόκρισης. Στη δεύτερη προσπάθεια προσπάθησε να ρίξει μακρύτερα, αλλά ήταν άκυρος, ενώ άφησε την τρίτη προσπάθεια, ξέροντας ότι ήταν ήδη στον τελικό.

Από την άλλη νωρίτερα ο Μιχάλης Αναστασάκης δεν μπόρεσε να ρίξει βολή που θα του εξασφάλιζε την πρόκριση. Είχε καλύτερη προσπάθεια στα 70,84μ. και πήρε την 9η θέση στο α’ γκρουπ και κατέλαβε στο σύνολο την 19η θέση.

Οι βολές κατά σειρά του Φραντζεσκάκη ήταν: 76,33μ., άκυρη, -.

Οι βολές κατά σειρά του Αναστασάκη ήταν: 70,49, 70,84μ., άκυρη.

Το όριο ήταν 77,50μ. και το έπιασαν 4 αθλητές, με καλύτερο τον Πολωνό παγκόσμιο πρωταθλητή Πάβελ Φάιντεκ με 79,76μ. Εκτός τελικού έμεινε ο Κύπριος Αλέξανδρος Πουρσανίδης που με 70,56μ. πήρε την 21η θέση.

Αποτέλεσμα

Α’ γκρουπ

Β’ γκρουπ

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία