Δισκοβολία
Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου προκρίθηκε στον τελικό της δισκοβολίας γυναικών με βολή στα 58,13 μέτρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Στον τελικό της δισκοβολίας η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου με 58,13μ.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου αγωνίζεται την Τρίτη 16 Αυγούστου στον τελικό της δισκοβολίας γυναικών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου προκρίθηκε στον τελικό της δισκοβολίας γυναικών με βολή στα 58,13 μέτρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στο β’ γκρουπ και πήρε την 4η θέση και συνολικά την 10η και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 21:55 (ώρα Ελλάδας). Η κορυφαία μας ρίπτρια έριξε στην πρώτη προσπάθεια τα 58,13μ. και ήταν κοντά στην πρόκριση, αλλά δεν μπόρεσε στη συνέχεια να βελτιωθεί. Έριξε 53,81μ. και 55,57μ., αλλά κράτησε με τα 58,13μ. την πρόκριση. Τρεις αθλήτριες έριξαν πάνω από το όριο (63,50μ.), η Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία) 65,95μ., Λιλιάνα Κα (Πορτογαλία) 65,21μ. και Κλοντίν Βίτα (Γερμανία) 63,51μ.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που μετέχει στο 4ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και προκρίνεται για 3η φορά στον τελικό, μετά τον αγώνα της δήλωσε: «Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, που ήταν η πρόκριση στον τελικό και είμαι χαρούμενη για σήμερα. Αύριο τώρα όλα είναι ανοιχτά. Είμαι καλά και θα δείξει την Τρίτη. Έκανα πάντως κάποια τεχνικά λάθη που είδα στο βίντεο».

Αποτέλεσμα

Α’ γκρουπ

Β’ γκρουπ

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία