Δισκοβολία
Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου προστίθεται στη λίστα των συμμετοχών κορυφαίων αθλητών, που θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ στη Λεμεσό στις 10 Μαΐου.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στο μίτινγκ στη Λεμεσό στις 10 Μάη, κόντρα στη Γερμανίδα Βίτα

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου αυτή την εποχή προετοιμάζεται στην Τρίπολη και πριν από τη Λεμεσό, θ' αγωνιστεί στο Διασυλλογικό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου προστίθεται στη λίστα των συμμετοχών κορυφαίων αθλητών, που θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ στη Λεμεσό στις 10 Μαΐου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκλεισε την παρουσία της στο αγώνα στη δισκοβολία με τους διοργανωτές.

«Αυτή την εποχή συνεχίζω την προετοιμασία μου στην Τρίπολη. Πάνε καλά οι προπονήσεις και ο πρώτος μου αγώνας θα είναι στα τέλη του μήνα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα», λέει στο Stivostime η αθλήτρια του Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Η κορυφαία μας δισκοβόλος μπήκε νωρίς σε αγώνες τη φετινή σεζόν. Έριξε στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων στο Ηράκλειο, όπου είχε καλύτερη βολή στα 58,45μ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία, όπου έριξε 56,71μ.

«Μετά το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, στις 10 Μαΐου θα αγωνιστώ στο διεθνές μίτινγκ στη Λεμεσό και μετά στις 15 του ίδιου μήνα στο φεστιβάλ ρίψεων στην Τρίπολη. Μέσα από τους αγώνες στόχος είναι να έρθουν οι καλές βολές και το καλοκαίρι να κυνηγήσω μέσω ράνκινγκ την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», καταλήγει η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου.

Κόντρα στη Βίτα

Στο μίτινγκ στη Λεμεσό η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου θα αντιμετωπίσει μία από τις κορυφαίες Γερμανίδες δισκοβόλους, την Κλοντίν Βίτα. Η 25χρονη κάνει την προετοιμασία της στην Κύπρο και θα ρίξει στον αγώνα τον Μάιο. Έχει ατομικό ρεκόρ 66,64μ. και ήταν 4η στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 στο Βερολίνο. Επίσης, θα πάρει μέρος και η Κύπρια πρωταθλήτρια Ανδρονίκη Λαδά.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία