Δισκοβολία
Η Σάντρα Πέρκοβιτς έγραψε τη δική της ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο δίσκο, το 5ο της καριέρας της.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Η Σάντρα Πέρκοβιτς βλέπει τη Βουδαπέστη και στο βάθος το 2032!

Η Σάντρα Πέρκοβιτς έχει κατακτήσει πέντε μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, δύο χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σάντρα Πέρκοβιτς έγραψε τη δική της ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο δίσκο, το 5ο της καριέρας της.

Η Κροάτισσα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά με δηλώσεις της πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μάλιστα, όχι μόνο κοιτάζει το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2023, αλλά στα σχέδιά της είναι ν’ αγωνίζεται μέχρι το 2032!

«Το να στέκομαι στο βάθρο σημαίνει πολλά για μένα. Δεν περίμενα ότι η Κινέζα θα μας κέρδιζε όλες, αλλά χαίρομαι και γι’ αυτήν γιατί έριξε ένα τεράστιο ατομικό ρεκόρ και νομίζω ότι πρέπει να είσαι τυχερός. Θα συνεχίσω και του χρόνου στη Βουδαπέστη και μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2032. Αυτό το αγώνισμα είναι απλώς ο έρωτας της ζωής μου και απολαμβάνω κάθε στιγμή του».

Η 32χρονη ρίπτρια έφθασε τα πέντε μετάλλια στη δισκοβολία με το ασημένιο στο Γιουτζίν. Έχει τώρα δύο χρυσά μετάλλια, στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2013 στη Μόσχα και του 2017 στο Λονδίνο, δύο ασημένια το 2015 στο Πεκίνο και τώρα στο Γιουτζίν και ένα χάλκινο το 2019 στη Ντόχα (φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou).

Μπροστά της έχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, όπου εκεί έχει πέντε χρυσά μετάλλια. Έχει κερδίσει το 2010 στη Βαρκελώνη, το 2012 στο Ελσίνκι, το 2014 στη Ζυρίχη, το 2016 στο Άμστερνταμ και το 2018 στο Βερολίνο.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι το 2032, που οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν στο Μπρίσμπεϊν θα είναι 42 ετών!

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία