Δρόμοι με εμπόδια 100μ.
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έτρεξε στις ημιτελικές σειρές στα 100μ. εμπόδια και τερμάτισε 6η σε 13.19 και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Μόναχο.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Η Ελισάβετ Πεσιρίδου πέρασε στα ημιτελικά στα 100μ. εμπόδια

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου αγωνίζεται στις ημιτελικές σειρές στα 100μ. εμπόδια που διεξάγονται την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 20.10 ώρα Ελλάδας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έκανε καλή κούρσα στις προκριματικές σειρές στα 100μ. εμπόδια και πήρε την 3η θέση με 13.33 και πέρασε στα ημιτελικά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στη σεζόν είναι… συνεπής για άλλη μια φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μη ξεχνάμε ότι το 2016 στο Άμστερνταμ είχε τρέξει στον τελικό. Στο Μόναχο έτρεξε στην 2η προκριματική σειρά και τερμάτισε στην 3η θέση σε 13.33 και πήρε την απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά. Ο ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 20:10 (ώρα Ελλάδας). Ήταν μια τονωτική ένεση για την αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου που θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα τώρα για ότι καλύτερο στον ημιτελικό. Έτσι, αύριο στην τελευταία ημέρα των αγώνων αγωνίζονται και οι τρεις φίλες και συναθλήτριες στο γκρουπ της Σιώμου, η Τατιάνα Γκούσιν με την Μαρίγια Βούκοβιτς στο ύψος και η Πεσιρίδου στα εμπόδια.

Αποτέλεσμα

1η σειρά (-0,5)

2η σειρά (-0,7)

3η σειρά (-0,5)

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία