Άλμα εις ύψος
Την Κυριακή 20 Αυγούστου διεξάγεται η 7η και τελευταία ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο ελληνικές συμμετοχές.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Στον τελικό του ύψους η Τατιάνα Γκούσιν

Η Τατιάνα Γκούσιν αγωνίζεται στον τελικό του ύψους γυναικών που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 20:05 ώρα Ελλάδας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Τατιάνα Γκούσιν με πολύ καλή εμφάνιση πήρε την πρόκριση για τον τελικό του ύψους με άλμα στο 1,87μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρήκε γρήγορα το ρυθμό της και με το πετυχημένο με την πρώτη προσπάθεια στα 1,87μ. πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, αφού αυτό ήταν το ύψος που έκλεισε η πρόκριση στο αγώνισμα. Η άλτρια της Ιωάννας Σιώμου ξεκίνησε από το 1,78μ. που πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, αλλά στη συνέχεια υπερέβη τόσο το 1,83μ., όσο και το 1,87μ. με την πρώτη προσπάθεια. Η Γκούσιν αγωνίστηκε στο β’ προκριματικό γκρουπ, που έγινε ταυτόχρονο με το α’ γκρουπ, όπου πέρασε και έτερη αθλήτρια της Σιώμου, η Μαυροβούνια Μαρίγια Βούκοβιτς. 

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στον τελικό πέρασαν 13 άλτριες, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 20:05 (ώρα Ελλάδας).

Αποτέλεσμα

Α’ γκρουπ

Β’ γκρουπ

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία