Γενικά
Την Κυριακή 20 Αυγούστου διεξάγεται η 7η και τελευταία ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο ελληνικές συμμετοχές.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: 7η ημέρα- 2 ελληνικές συμμετοχές

Ο τελικός του ύψους γυναικών με τη συμμετοχή της Τατιάνας Γκούσιν ξεκινάει στις 20:05 ώρα Ελλάδας και τα ημιτελικά στα 100μ. εμπόδια με την Ελισάβετ Πεσιρίδου στις 20:10 (ώρα Ελλάδας).

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την Κυριακή 20 Αυγούστου διεξάγεται η 7η και τελευταία ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο ελληνικές συμμετοχές.

Η Τατιάνα Γκούσιν αγωνίζεται στον τελικό του ύψους γυναικών, με τον αγώνα να ξεκινάει στις 20:05 ώρα Ελλάδας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε πάρει το εισιτήριο στον προκριματικό με άλμα στο 1,87μ. Η άλτρια της Ιωάννας Σιώμου θα επιδιώξει ένα καλό πλασάρισμα ανάμεσα στις 13 αθλήτριες που μετέχουν στον τελικό. Επίσης, μετέχει και η Μαυροβούνια Μαρίγια Βούκοβιτς που προπονείται στην Αθήνα με την Σιώμου και μαζί με την Γκούσιν.

Στις 20:10 (ώρα Ελλάδας) είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν οι ημιτελικές σειρές στα 100μ. εμπόδια γυναικών με τη συμμετοχή της Ελισάβετ Πεσιρίδου. Θα γίνουν 3 ημιτελικές σειρές και από κάθε μία προκρίνονται στον τελικό οι 2 πρώτες και οι 2 καλύτεροι χρόνοι. Ο τελικός θα γίνει αργότερα στις 21:45 (ώρα Ελλάδας). Η Πεσιρίδου έχει κληρωθεί στην 1η ημιτελική σειρά (20:10) και στον 2ο διάδρομο.

Ύψος γυναικών- Τελικός

100μ. εμπόδια γυναικών- Ημιτελικός

1η σειρά

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία