Γενικά
Εννέα Έλληνες αθλητές και αθλήτριες ρίχνονται την Τρίτη 16 Αυγούστου στη μάχη στη δεύτερη ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: 2η ημέρα- 9 ελληνικές συμμετοχές

Οι πρώτες χρονικά συμμετοχές στη 2η ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι του Παπαμιχαήλ και των Ντρισμπιώτη, Φιλτισάκου και Κουρκουτσάκη στα 35χλμ. βάδην.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Εννέα Έλληνες αθλητές και αθλήτριες ρίχνονται την Τρίτη 16 Αυγούστου στη μάχη στη δεύτερη ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Οι πρώτες χρονικά ελληνικές συμμετοχές είναι στα 35 χιλιόμετρα βάδην ανδρών και γυναικών, καθώς θα δοθεί ταυτόχρονη εκκίνηση στις 09:30 (ώρα Ελλάδας). Στους άνδρες αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και στις γυναίκες υπάρχει τριπλή παρουσία. Μετέχουν η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που έχει την καλύτερη επίδοση και είναι φαβορί αν όχι για το χρυσό μετάλλιο, για να ανεβεί στο βάθρο. Μαζί της είναι η Κυριακή Φιλτισάκου με την Έφη Κουρκουτσάκη. 

Στο πρωινό πρόγραμμα εντός σταδίου έχουμε τον προκριματικό του μήκους με τη συμμετοχή της Βασιλικής Χαϊτίδου που αγωνίζεται στο β’ γκρουπ που διεξάγεται παράλληλα με το α’ στις 10:50 (ώρα Ελλάδας). Το όριο πρόκρισης για τον τελικό είναι 6,75μ.

Ακολουθεί η συμμετοχή της Σταματίας Σκαρβέλη στον προκριματικό της σφυροβολίας, όπου έχει κληρωθεί στο β’ γκρουπ που ξεκινάει στις 14:30 (ώρα Ελλάδας), ενώ το α’ θα γίνει στις (13:15). Το όριο είναι 72,50μ.

Το απογευματινό πρόγραμμα ξεκινάει με τον προκριματικό του ύψους, όπου αγωνίζεται ο Αντώνης Μέρλος. Έχει κληρωθεί στο β’ γκρουπ που διεξάγεται παράλληλα με το α’ και ξεκινούν στις 19:35 (ώρα Ελλάδας) και το όριο πρόκρισης είναι 2,28μ.

Τα βλέμματα επικεντρώνονται στον τελικό του μήκους, εκεί όπου ο Μίλτος Τεντόγλου επιδιώκει να διατηρήσει τον τίτλο του. Τέλος, στον τελικό της δισκοβολίας μετέχει η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου.

35χλμ. βάδην ανδρών- Τελικός

35χλμ. βάδην γυναικών- Τελικός

Μήκος γυναικών- Προκριματικός

Β’ γκρουπ

Σφυροβολία γυναικών- Προκριματικός

Β’ γκρουπ

Ύψος ανδρών- Προκριματικός

Β’ γκρουπ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία