Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Η Κατερίνα Λαφτσή άφησε την Αθήνα και επέστρεψε στην Καβάλα, όπου έχει ρίξει το βάρος στις σπουδές και δεν θα κάνει του χρόνου πρωταθλητισμό.

Επιστροφή στην Καβάλα και… διάλειμμα για την Κατερίνα Λαφτσή

Η Κατερίνα Λαφτσή αντιμετώπισε τραυματισμούς και επέστρεψε φέτος στους αγώνες μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Λαφτσή άφησε την Αθήνα και επέστρεψε στην Καβάλα, όπου έχει ρίξει το βάρος στις σπουδές και δεν θα κάνει του χρόνου πρωταθλητισμό.

Η Ελληνίδα αθλήτρια τη φετινή σεζόν ξεκίνησε με φουλ αγώνες στον κλειστό, αλλά μετά στον ανοιχτό έκανε μόνο δύο κούρσες στα 100μ. και σταμάτησε. Ξεκίνησε δουλειά την καλοκαιρινή περίοδο και τώρα αποφάσισε να γυρίσει στη γενέτειρά της.

«Κάνω την πρακτική μου στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου. Η πρακτική θα είναι μέχρι τέλη Νοεμβρίου, αλλά μετά θα αφοσιωθώ στη σχολή μου και στο πτυχίο. Δεν θα κάνω προπονήσεις, με στόχο να μπω σε αγώνες τη νέα χρονιά, περισσότερο αν είναι για συντήρηση. Μετά την ορκωμοσία του χρόνου θα κοιτάξω για το μεταπτυχιακό. Θέλω εξειδίκευση στη ψυχολογία και κοιτάζω για την εργασιακή ψυχολογία», δήλωσε στο Stivostime η 23χρονη.

Τη σεζόν που πέρασε γυμνάζονταν στο γκρουπ του Γιώργου Οικονομίδη. Ανήκει στον Πανιώνιο και είχε πάρει μεταγραφή από τον Φίλιππο Καβάλας. Έκλεισε τη σεζόν με 7.72 στα 60μ. που πέτυχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ, όπου είχε πάρει την 5η θέση. Στα 100μ. έτρεξε μόνο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά και σε αγώνες στη Νέα Σμύρνη. Είχε αφήσει υποσχέσεις, αλλά τα προηγούμενα χρόνια ταλαιπωρήθηκε και από προβλήματα υγείας και τραυματισμών. Φέτος είχε επιστρέψει μετά το 2019. Το 2017 είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. και το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Πιτέστι. Το 2016 είχε κερδίσει τα 200μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στα Τρίκαλα. Την ίδια χρονιά ήταν 2η στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Μπολού της Τουρκίας.

Έχει ατομικά ρεκόρ 11.90 στα 100μ. και 7.70 στα 60μ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία