Βάδην
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και επίσημα πήρε την πρόκριση στα 35χλμ. για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Θα είναι η πέμπτη του συμμετοχή.

Επίσημα στο Όρεγκον ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ- Δείτε την ανάρτησή του

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2019 στη Ντόχα είχε αγωνιστεί στα 50χλμ. βάδην.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και επίσημα πήρε την πρόκριση στα 35χλμ. για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Θα είναι η πέμπτη του συμμετοχή.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ενημερώθηκε για την πρόκριση μέσω ράνκινγκ, η οποία έληξε σε ό,τι αφορά τα 35χλμ. βάδην για το Όρεγκον. Μια μεγάλη επιτυχία για τον κορυφαίο μας βαδιστή, που αποτελεί την σταθερή αξία στο αγώνισμα τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, έκανε και μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έχει κάνει δύο κούρσες τη φετινή σεζόν στα 35χλμ. βάδην. Στις 23 Ιανουαρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Μέγαρα, όπου είχε κερδίσει σε 2:39.43. Και στις 3 Απριλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Γλυφάδα και είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με 2:39.46. Το ατομικό του ρεκόρ στο αγώνισμα είναι 2:36.45 από πέρσι στα Μέγαρα που είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ. Ν’ αναφέρουμε ό,τι στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2019 στη Ντόχα είχε αγωνιστεί στα 50χλμ. βάδην και είχε καταλάβει την 17η θέση με 4:22.39. Στο Όρεγκον θα είναι το πέμπτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έχει αγωνιστεί το 2013 στη Μόσχα, το 2015 στο Ελσίνκι, το 2017 στο Λονδίνο και το 2019 στη Ντόχα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία