Διεθνή
Η World Athletics ανακοίνωσε την Πέμπτη και επίσημα την αναβολή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού που ήταν να διεξαχθεί το 2023 στην Κίνα.

Επίσημα αναβλήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στη Ναντσίνγκ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στη Ναντσίνγκ μεταφέρθηκε για το 2025, ενώ το 2024 το Παγκόσμιο έχει αναλάβει η Γλασκώβη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η World Athletics ανακοίνωσε την Πέμπτη και επίσημα την αναβολή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού που ήταν να διεξαχθεί το 2023 στην Κίνα.

Δεν είναι… γραφτό φαίνεται η πόλη της Κίνας να διοργανώσει τους αγώνες που ήταν να γίνουν του χρόνου 17-19 Μαρτίου. Η διοργάνωση θα πάει αργότερα και πάλι το 2025 και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η απόφαση πάρθηκε με συμφωνία και της Οργανωτικής Επιτροπής της Ναντσίνγκ και της Κινεζικής Ένωσης Στίβου (CAA). Αιτία οι συνεχιζόμενες συνθήκες με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα. Η Ναντσίνγκ είχε επιλεγεί αρχικά να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2020. Όμως στη δίνη της πανδημίας, αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2021 και στη συνέχεια για τον Μάρτιο του 2023. Τώρα ορίστηκε για το 2025, ενώ το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Γλασκώβη 1-3 Μαρτίου του 2024. Επίσης, ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποψηφιοτήτων για το Παγκόσμιο κλειστού του 2026. Η τελευταία διοργάνωση έγινε φέτος στο Βελιγράδι.

Το Stivostime είχε αναφέρει ότι η αναβολή του Παγκοσμίου θα αλλάξει τις ημερομηνίες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΑΑ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία