Κλειστός Στίβος
Ξινή… βγήκε για τον Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν η προετοιμασία στη Σιέρα Νεβάδα. Αναγκάστηκε να τη διακόψει και επέστρεψε στη Νορβηγία με ίωση.

Επέστρεψε άρρωστος στη Νορβηγία ο Ινγκεμπρίγκτσεν- Αμφίβολος για το Ευρωπαϊκό

Ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν έχει προγραμματίσει να τρέξει 1.500μ. στο μίτινγκ του Λιεβάν στις 15 Φεβρουαρίου και 3.000μ. στο μίτινγκ στη Μαδρίτη στις 22 Φεβρουαρίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ξινή… βγήκε για τον Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν η προετοιμασία στη Σιέρα Νεβάδα. Αναγκάστηκε να τη διακόψει και επέστρεψε στη Νορβηγία με ίωση.

Ο ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής αποφάσισε να γυρίσει νωρίτερα στην πατρίδα του από την προετοιμασία του στο υψόμετρο στη Σιέρα Νεβάδα της Ισπανίας λόγω αρρώστιας. Κάτι που τον κάνει αμφίβολο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη και θα εξαρτηθεί από τις επόμενες προπονήσεις.

«Πρέπει να προπονηθώ τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα για να πάρω την απόφαση αν θα τρέξω στον κλειστό. Αποφάσισα να γυρίσω σπίτι μετά από δύο εβδομάδες στη Σιέρα Νεβάδα, λόγω συνεχών υποτροπών με κρυολογήματα όταν επιτάχυνα την προπόνηση», δήλωσε στο «SVT». Ο Νορβηγός έχει στους στόχους του το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη, ενώ έχει προγραμματίσει να τρέξει 1.500μ. στο μίτινγκ στο Λιεβάν στις 15 Φεβρουαρίου και 3.000μ. στο μίτινγκ στη Μαδρίτη στις 22 του ίδιου μήνα. Ν’ αναφέρουμε ό,τι τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης στον ανώμαλου δρόμο στη διοργάνωση που είχε γίνει στο Τορίνο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία