Άλμα εις μήκος
Σε ένα σημαντικό αγώνα, που θα αποκτήσει εμπειρίες, αγωνίζεται στις 11 Ιουνίου η Μικαέλα Λυρή. Μετέχει στο μήκος στο μίτινγκ του Ίνσμπρουκ.

Εμπειρία για την Μικαέλα Λυρή- Αγωνίζεται στο Ίνσμπρουκ στο μήκος με Ρόμαντσουκ, Ροτάρου και Ντάντιτς

Η Μικαέλα Λυρή έχει ατομικό ρεκόρ στο μήκος 5,66μ. στον ανοιχτό και 6,04μ. στον κλειστό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Σε ένα σημαντικό αγώνα, που θα αποκτήσει εμπειρίες, αγωνίζεται στις 11 Ιουνίου η Μικαέλα Λυρή. Μετέχει στο μήκος στο μίτινγκ του Ίνσμπρουκ.

Η 16χρονη, που έχει αφήσει το «στίγμα» της στην Αυστρία, όπου ζει και γυμνάζεται με την οικογένειά της, έγινε δεκτή από τους διοργανωτές. Πρόκειται για το παραδοσιακό μίτινγκ Gloden Fly series που γίνεται στο Ίνσμπρουκ.

Η νεαρή αγωνίζεται στο μήκος και θα έχει να συναγωνιστεί μία από τις κορυφαίες άλτριες και πρόσφατα «ασημένια» παγκόσμια πρωταθλήτρια στον κλειστό στο τριπλούν, την Μαρίνα Μπεκ- Ρόμαντσουκ. Η Ουκρανή, που έχει ατομικό ρεκόρ στο μήκος 6,96μ., είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 στη Ντόχα. Μετέχει και η πρωταθλήτρια Αυστρίας στο έπταθλο Ιβόνα Ντάντιτς, με ατομικό 6,49μ. Η Ρουμάνα Αλίνα Ροτάρου- Κότμαν με ατομικό 6,91μ., που την είδαμε πρόσφατα στη Φιλοθέη, όπου κέρδισε με 6,63μ., που είναι και φετινό της ρεκόρ.

Θα είναι ακόμη η Ντάρια Ρεζνιτσένκο από το Ουζμπεκιστάν (6,85μ.), η Αγκάτε Ντε Σόουζα από το Σάο Τομέ και Πρινσίπε (6,68μ.) και η Μαρίγια Χοριέλοβα από την Ουκρανία (6,50μ.).

Η Μικαέλα Λυρή έχει πηδήξει φέτος 5,81μ. (+2,2) πριν από λίγες ημέρες (28/5) στο Λιντς. Το ατομικό της είναι 5,66μ. από πέρσι. Στον κλειστό όμως φέτος έκανε 6,04μ. Είναι νο9 στο παγκόσμιο ράνκινγκ στην Κ18.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία