Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος δεν θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ, λόγω τραυματισμού.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το πόδι του και αποφάσισε με τον προπονητή του να μην το διακινδυνεύσουν να μπει στα 60μ.

«Ο Γιάννης έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Θα μπει και σήμερα να κάνει προπόνηση, αλλά είπαμε πως είναι καλύτερα να μην πιεστεί και τρέξει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σκοπός είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα και να προετοιμαστεί για τον ανοιχτό που είναι ο στόχος μας», δήλωσε ο Περικλής Χατζηαναστασιάδης.

Ο σπρίντερ του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος έχει κάνει δύο αγώνες τη φετινή σεζόν. Στις 5 Φεβρουαρίου στην ημερίδα στο ΣΕΦ έκανε 6.75 στις σειρές στα 60μ. και 6.76 στον τελικό. Στη συνέχεια στις 13 του μήνα και πάλι σε ημερίδα στο ΣΕΦ έτρεξε σε 6.82 στις σειρές και στον τελικό ακυρώθηκε. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 6.73. Πέρσι είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 60μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ, πίσω από τον Κώστα Ζήκο.