Άλμα εις μήκος
Ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία δεν θα μπει σε αγώνες στον κλειστό. Κάτι που σημαίνει πως ο Κουβανός δεν θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του.

Εκτός Παγκοσμίου ο Ετσεβαρία, ένας λιγότερος αντίπαλος για τον Μίλτο Τεντόγλου

Ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού το 2018 στο Μπέρμιγχαμ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία δεν θα μπει σε αγώνες στον κλειστό. Κάτι που σημαίνει πως ο Κουβανός δεν θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του.

Ο 23χρονος είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού το 2018 στο Μπέρμιγχαμ.

Ο νεαρός άλτης αποφάσισε να μην αγωνιστεί τη χειμερινή περίοδο και να επικεντρωθεί για τον ανοιχτό. Εκεί όπου υπάρχει το μεγάλο ραντεβού του στίβου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν.

Έτσι, ο Μίλτος Τεντόγλου, που έχει θέσει ως στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι, θα έχει ένα λιγότερο αντίπαλο. Όλοι θυμούνται τη μεγάλη κόντρα του με τον Ετσεβαρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Εκεί όπου ο Έλληνας πρωταθλητής στο τελευταίο άλμα πήρε το χρυσό μετάλλιο. Ο Κουβανός έμεινε δεύτερος. Τρίτος ήταν ένας άλλος Κουβανός, ο Μάικελ Μασό, ο οποίος αγωνίζεται το Σάββατο στο μίτινγκ στο Μετς. Ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ της γαλλικής πόλης κάνει τον δεύτερο φετινό του αγώνα. Αναζητεί ένα καλύτερο άλμα από τα 8,15μ. που πέτυχε στην Οστράβα. Επίσης, θα έχει αντιπάλους τον Αμερικανό Τζουβάουν Χάρισον και τον Ισπανό Εουσέμπιο Κάσερες.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία