Άλμα τριπλούν
Ο Ανδρέας Πανταζής είχε ένα μικροτραυματισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Του στέρησε όμως τη συμμετοχή στο μίτινγκ στη Μαδρίτη.

Εκτός Μαδρίτης ο Ανδρέας Πανταζής, που θέλει να προλάβει το Παρίσι την Κυριακή

Ο Ανδρέας Πανταζής έχει καλύτερη φετινή επίδοση στον τριπλούν, 16,79μ. που είχε σημειώσει στο μίτινγκ στην Καρλσρούη, που είναι και ατομικό του ρεκόρ στο τριπλούν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ανδρέας Πανταζής είχε ένα μικροτραυματισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Του στέρησε όμως τη συμμετοχή στο μίτινγκ στη Μαδρίτη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε μια δυνατή κράμπα και δεν μπόρεσε να κάνει τον αγώνα που ήθελε στον τελικό του τριπλούν στο ΣΕΦ. Αυτές τις ημέρες κάνει φυσικοθεραπείες, αλλά θέλει να κλείσει τη σεζόν με έναν ακόμη αγώνα. Αν πάνε όλα καλά θα πάρει μέρος στο μίτινγκ στο Παρίσι την προσεχή Κυριακή 6 Μαρτίου. Ένας αγώνας που θα γίνει στο κλειστό του Μπερσί.

Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού έχει καλύτερη επίδοση τα 16,79μ. που είχε πηδήξει στο μίτινγκ στην Καρλσρούη στις 28 Ιανουαρίου. Στο γερμανικό μίτινγκ είχε καταλάβει την πρώτη θέση. Μάλιστα, παραμένει ψηλά στη λίστα και είναι 6ος στον κόσμο για το 2022.

Ο 21χρονος έχει ξεκινήσει καλά και δείχνει ότι το καλοκαίρι μπορεί να διεκδικήσει προκρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις και κυρίως, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στο Μόναχο. Το ατομικό του ρεκόρ στον ανοιχτό είναι 16,86μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία