Άλμα τριπλούν
Ο Νίκος Ανδρικόπουλος πήρε την 4η θέση στο τριπλούν με 16,36μ. στο μίτινγκ στη Μαδρίτη. Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς ήταν 4ος στα 60μ. εμπόδια σε 7.64.

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος αγωνίζεται την Τετάρτη στη Μαδρίτη

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος έχει καλύτερη φετινή επίδοση τα 16,24μ. που είχε σημειώσει στο μίτινγκ στην Καρλσρούη. Το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό είναι 16,39μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος αγωνίζεται την Τετάρτη στο μίτινγκ στη Μαδρίτη. Ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να κλείσει τη σεζόν με μια καλή επίδοση.

Ο 24χρονος άλτης ταξίδεψε από χθες στην ισπανική πρωτεύουσα, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Ανδρέα Πανταζή που ακύρωσε λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα προσπαθήσει να κλείσει τη σεζόν του κλειστού με μια καλή επίδοση. Έχει πηδήξει φέτος 16,24μ. στο μίτινγκ στην Καρλσρούη στις 28 Ιανουαρίου. Το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό είναι 16,39μ. από πέρσι. Στον ανοιχτό έχει 16,73μ.

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος ήταν 3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο τριπλούν που έγινε το περασμένο Σάββατο στο ΣΕΦ με 15,62μ.

Στη Μαδρίτη θα έχει δυνατούς αντιπάλους που μπορούν να τον… τραβήξουν για ένα καλό άλμα.

Αγωνίζονται: Μαξ Χες (Γερμανία), Λαζάρο Μαρτίνεζ (Κούβα), Ζαν-Μαρκ Πονβιάν (Γαλλία), Σίμο Λίπσανεν (Φινλανδία), Τιάγκο Περέιρα (Πορτογαλία), Νίκος Ανδρικόπουλος (Ελλάδα), Χοσέ Εμίλιο Μπελίντο Μαρίν (Ισπανία).

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία