Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου χρειάστηκε... πτήση και προσγείωση στα 8,31μ. για να δείξει ότι είναι ο καλύτερος και να στείλει και μήνυμα στο Γιουτζίν!

Έδειξε τα δόντια του εν όψει Όρεγκον ο Τεντόγλου! 8,31μ. και νίκη στην Στοκχόλμη

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιστρέφει στην Αθήνα και την Κυριακή αναχωρεί με το μεγαλύτερο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας για το Σιάτλ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου χρειάστηκε… πτήση και προσγείωση στα 8,31μ. για να δείξει ότι είναι ο καλύτερος και να στείλει και μήνυμα στο Γιουτζίν!

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση στο μήκος στο Diamond League στην Στοκχόλμη. Ξεκίνησε χαλαρά τον αγώνα και βρήκε το ρυθμό του και στην 5η προσπάθεια έκανε το μεγάλο άλμα στα 8,31μ. (+1,7). Σταθερός ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι έδειξε σε ετοιμότητα εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Όρεγκον. Μετά τον αγώνα στη σουηδική πρωτεύουσα επιστρέφει στην Αθήνα και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για ν’ αναχωρήσει την Κυριακή, με το μεγαλύτερο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας για το Σιάτλ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου να θυμίσουμε ότι έχει φετινό ρεκόρ 8,36μ. από το μίτινγκ Βεργώτεια στο Αργοστόλι.

Στην Στοκχόλμη τα άλματά του κατά σειρά ήταν: 7,63μ., 7,81μ., 7,78μ., άκυρο, 8,31μ., 8,12μ. Δεύτερος ήταν ο Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ με 7,98μ. και τρίτος ο Κροάτης Φίλιπ Πράβντιτσα με 7,82μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία