Κλειστός Στίβος
Ένα δυνατό τεστ πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάνουν την Κυριακή οι Έλληνες αθλητές. Στο ΣΕΦ διεξάγεται η δεύτερη ημερίδα κλειστού.

Δυνατά ονόματα στην ημερίδα στο ΣΕΦ την Κυριακή (πρόγραμμα & συμμετοχές)

Πολλοί πρωταθλητές αγωνίζονται στο ΣΕΦ. Ξεχωρίζουν Πόλακ, Σπανουδάκη, Ζήκος, Πεσιρίδου, Βασιλείου, Φέρρα, Κοτίτσας, Γκούσιν κ.α.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένα δυνατό τεστ πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάνουν την Κυριακή οι Έλληνες αθλητές. Στο ΣΕΦ διεξάγεται η δεύτερη ημερίδα κλειστού.

Το ενδιαφέρον σύμφωνα και με τις δηλώσεις συμμετοχών επικεντρώνεται όπως αναφέρει και ο ΣΕΓΑΣ.

Στο επί κοντώ γυναικών με την Κλαούντια- Ελένη Πόλακ.

Μία εβδομάδα από τα 4,45μ. στην ημερίδα του ΣΕΦ, η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) θα επιστρέψει στο ίδιο στάδιο. Θα κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερα άλματα, που θα τη φέρουν πιο κοντά σε συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Στα 60μ. γυναικών με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία της Ραφαέλας Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης). Πριν λίγες ημέρες έτρεξε σε 7.29 στο μίτινγκ της Καρλσρούης. Η έμπειρη σπρίντερ προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, διοργάνωση για την οποία έχει ήδη το όριο.

Στο ίδιο αγώνισμα η Αλάνα Μπερν (ΓΣ Ηλιούπολης) θα επιδιώξει να βελτιώσει το 7.48 της περασμένης εβδομάδας.

Στα 60μ. ανδρών αγωνίζονται οι Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων), Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) και Γιάννης Βοσκόπουλος (ΑΟ Βάρης). Στα 400μ. κάνει ντεμπούτο ο Γιάννης Ντέτσικας (ΑΟ Ρόδου Σταματίου), ενώ στα 800μ. οι Χρήστος Κοτίτσας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Μπάμπης Λαγός (ΓΣ Τρικάλων) και Εράλντο Κεραμάς (ΟΣΦΠ) δημιουργούν προϋποθέσεις για μια γρήγορη κούρσα.

Δυνατή μάχη θα γίνει στα 200μ. με την Άρτεμις Αναστασίου να κυνηγά χρόνο κάτω από τα 24.26 της περασμένης εβδομάδας, που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ. Στο ίδιο αγώνισμα έχει προγραμματίσει να κάνει το ντεμπούτο της και η Ειρήνη Βασιλείου, που ωστόσο θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα συμμετάσχει στη διοργάνωση. Τιις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ένα τράβηγμα στη γάμπα. Η Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ) την περασμένη εβδομάδα έτρεξε τα 300μ. σε 38.01 και έγινε η κορυφαία όλων των εποχών στο αγώνισμα. Η έμπειρη αθλήτρια την Κυριακή θα επιδιώξει να σπάει το φράγμα των 38.00 και να βελτιώσει εκ νέου το ρεκόρ. Σε αυτό θα την βοηθήσει και ο συναγωνισμός με την Άρτεμις Αναστασίου, που θα δοκιμάσει στην απόσταση. Το αγώνισμα θα έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν τελικά αποφασίσει να μπει στον αγώνα η Ειρήνη Βασιλείου.

Στο ύψος η Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς) ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα με άλματα στα 1,83μ., τα οποία θα προσπαθήσει να βελτιώσει. Το ντεμπούτο της στους αγώνες θα κάνει και η Παναγιώτα Δόση (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) μία εβδομάδα αργότερα απ΄ ότι αρχικά είχε προγραμματίσει. Η Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος) ξεκινάει τους αγώνες της με μία εβδομάδα καθυστέρηση, λόγω της περιπέτειας με τον covid -19, η οποία την κράτησε πίσω στους αγώνες. Η αθλήτρια θα δοκιμάσει τόσο στο μήκος, όσο και στο τριπλούν.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος) θα συνεχίσει τους αγώνες της στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες του ανοιχτού. Η έμπειρη αθλήτρια δε στοχεύει σε συμμετοχή στο Παγκόσμιο κλειστού, ωστόσο θα επιδιώξει μέσα από τους αγώνες να αποκομίσει προπονητικά οφέλη.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο κλειστού. Η συμμετοχή του πάντως είναι αβέβαιη στην ημερίδα της Κυριακής. Ο έμπειρος αθλητής έχει ένα τραυματισμό στο χέρι και θα αποφασίσει τελευταία στιγμή.

Είσοδος θεατών

Τη δυνατότητα θα έχουν να παρακολουθήσουν την ημερίδα κλειστού στίβου και οι φίλοι του στίβου. Μπορούν να μπουν 300 θεατές, οι οποίοι θα εισέρχονται στο χώρο από την είσοδο των δημοσιογράφων. Θα παραλαμβάνουν κάρτα εισόδου, την οποία θα πρέπει να επιστρέφουν κατά την έξοδο τους.

Ο αριθμός των θεατών που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες θα είναι πολύ μεγαλύτερος. Αυτό γιατί οι θεατές θα εναλλάσσονται στη διάρκεια της ημέρας από το πρωί που θα ξεκινήσει το πρόγραμμα μέχρι αργά το απόγευμα που θα ολοκληρωθεί. Οι φίλοι του στίβου που θα φεύγουν από την εγκατάσταση θα επιστρέφουν στην έξοδο τις κάρτες, οι οποίες στη συνέχεια θα διατίθενται στους επόμενους θεατές.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι ανοιχτό για την προπόνηση αθλητών και αθλητριών το Σάββατο 12/2 από τις 15.00 έως τις 19.00.

Entries_Final_Sef_13.2

programma_IMERIDA13.2

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία