Διεθνή
Το μίτινγκ στην Οστράβα διεξάγεται στις 31 Μαΐου. Οι διοργανωτές ανακοινώνουν τα ονόματα των αθλητών, ανάμεσά τους και του Μίλτου Τεντόγλου.

Δυνατά «δίδυμα» στο μίτινγκ στην Οστράβα στις 31 Μαΐου

Στην Οστράβα έκλεισαν στο μήκος Τεντόγλου, Μόνλτερ, στη σφαίρα Κόβακς και Γουόλς και στα 100μ. εμπόδια Σαμπά και Τάπερ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το μίτινγκ στην Οστράβα διεξάγεται στις 31 Μαΐου. Οι διοργανωτές ανακοινώνουν τα ονόματα των αθλητών, ανάμεσά τους και του Μίλτου Τεντόγλου.

Ως γνωστόν ο Έλληνας ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής είχε ανακοινωθεί πως θα ταξίδεψε στην Τσεχία για το μίτινγκ Golden Spike. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής τον περασμένο Μάρτιο στο Βελιγράδι θα έχει βασικό αντίπαλο, τον δεύτερο στη Σερβία, τον Σουηδό Τόμπιας Μόντλερ. Νωρίτερα, όπως όλα δείχνουν θα έχουν κοντραριστεί δύο φορές επί ελληνικού εδάφους. Στις 21 Μαΐου στα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα και στις 25 του ίδιου μήνα στο διεθνές μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα.

Έγιναν γνωστά και άλλα δυνατά «δίδυμα» που θα πάρουν μέρος στην Οστράβα σε άλλα αγωνίσματα. Στη σφαιροβολία θα ρίξουν ο Αμερικανός Τζο Κόβακς και ο Νεοζηλανδός Τομ Γουόλς. Στα 100μ. εμπόδια θα τρέξουν η Γαλλίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 60μ. εμπόδια στο Βελιγράδι, Σιρενά Σαμπά- Μαϊέλα με την Τζαμαϊκανή Μέγκαν Τάπερ. Τέλος, στον ακοντισμός θα πάρουν μέρος ο Γερμανός Γιόχανς Φέτερ και ο Τσέχος Γιακούμπ Βάντλεϊτς.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία