Άλματα
Υψηλού επιπέδου θα είναι το μήκος στο μίτινγκ αλμάτων που θα γίνει στην Καλλιθέα. Το κορυφαίο όνομα θα είναι ο ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου.

Μεγάλο μήκος στην Καλλιθέα! Με Τεντόγλου, Μόντλερ, Χουάνγκ και Λάσα

Το μίτινγκ στην Καλλιθέα θα διεξαχθεί Τετάρτη 25 Μαΐου και διοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Υψηλού επιπέδου θα είναι το μήκος στο μίτινγκ αλμάτων που θα γίνει στην Καλλιθέα. Το κορυφαίο όνομα θα είναι ο ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου.

Ο αγώνας που ανήκει φέτος στην κατηγορία Bronze, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου. Ένα από τα αγωνίσματα που αναμένεται να κλέψει την παράσταση είναι το μήκος ανδρών. Όχι μόνο από την παρουσία του κορυφαίου Έλληνα και πρόσφατα παγκόσμιου πρωταθλητή στον κλειστό στο Βελιγράδι, αλλά γιατί θα «πλαισιωθεί» από άλλους δυνατούς άλτες. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, θα αντιμετωπίσει τον Τόμπιας Μόντλερ. Ο Σουηδός συναθλητής του φίλος του Μίλτου Τεντόγλου, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Έχει ατομικό ρεκόρ 8,27μ. στον ανοιχτό και 8,38μ. στον κλειστό.

Επίσης, θα μετάσχει και ένας από τους κορυφαίους Κινέζους μηκίστες, ο Τσανγκζού Χουάνγκ. Είναι ο «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016 στο Πόρτλαντ, με ατομικό ρεκόρ 8,33μ., ενώ πέρσι πήδηξε 8,21μ.

Επίσης, θ’ αγωνιστεί ένας από τους κορυφαίους άλτες της Ν. Αμερικής, ο Εμιλιάνο Λάσα. Ο Ουρουγουανός, που ήταν έκτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Ζανέιρο, έχει ατομικό ρεκόρ 8,26μ.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι το μίτινγκ αλμάτων, που διεξάγεται για 12η φορά, διοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, με την στήριξη της Περιφέρειας και του Δήμου Καλλιθέας. Η «ψυχή» φυσικά του μίτινγκ είναι ο Παναγιώτης Δημάκος. Ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κάνει όλες τις ενέργειες προκειμένου να γίνει ένα εξαιρετικό μίτινγκ τον Μάιο στο στάδιο της Καλλιθέας.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

Η αφίσα του μίτινγκ

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία