Γενικά
Από φαγητό που έφαγαν στο ξενοδοχείο που διαμένουν στη Λεμεσό έπαθαν δηλητηρίαση η Ανδριάνα Φέρρα με την Μαρίτα Αργυρού και τον Βασίλη Βλάχο.

Δηλητηρίαση έπαθαν Ανδριάνα Φέρρα, Μαρίτα Αργυρού και Βασίλης Βλάχος!

Οι τρεις Έλληνες αθλητές, που βρίσκονται για προετοιμασία στην Κύπρο, αρρώστησαν μετά από κατανάλωση κοτόπουλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Από φαγητό που έφαγαν στο ξενοδοχείο που διαμένουν στη Λεμεσό έπαθαν δηλητηρίαση η Ανδριάνα Φέρρα με την Μαρίτα Αργυρού και τον Βασίλη Βλάχο.

Το «… λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο», μάλλον ταιριάζει στην περίσταση. Δυστυχώς οι τρεις αθλητές έπαθαν δηλητηρίαση από κοτόπουλο που έφαγαν από τον μπουφέ του ξενοδοχείου στην Κύπρο που διαμένουν. Μάλιστα, τόσο ο προπονητής τους Ανδρέας Λιναρδάτος, όσο και η Νικόλ Κυριακοπούλου που δεν έφαγαν- συμπτωματικά- το κοτόπουλο από τον μπουφέ, δεν έπαθαν τίποτα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως έχει διακοπεί η προετοιμασία των αθλητών, λόγω του προβλήματος. Καθώς προκάλεσε πολλές στομαχικές διαταραχές. Θα περιμένουν να συνέλθουν τώρα για να μπορέσουν να μπουν και πάλι στις προπονήσεις. Όπως είχε γράψει το Stivostime το γκρουπ βρίσκεται στη Λεμεσό για προετοιμασία από την περασμένη Κυριακή και τη Δευτέρα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.

Πάντως, πολλοί Έλληνες αθλητές που έχουν χρησιμοποιήσει το ξενοδοχείο στη Λεμεσό στη διάρκεια της προετοιμασίας τους έχουν εκφράσει παράπονα. Όμως οι υπεύθυνοι στην Κύπρο συνεχίζουν να συνεργάζονται μαζί του στα πλαίσια της διακρατικής συμφωνίας.

«Λυπάμαι για την ποιότητα φιλοξενίας. Γνωρίζαμε πως η ποιότητα του φαγητού δεν είναι πολύ καλή, αλλά δεν περιμέναμε να φθάσουμε σε τέτοια ακραία κατάσταση. Είναι ντροπή να φιλοξενούνται πρωταθλητές σε τέτοιες συνθήκες. Μου κάνει άσχημη εντύπωση που οι υπεύθυνοι έχουν επιλέξει το ξενοδοχείο, ενώ και άλλα γκρουπ έχουν παραπονεθεί στο παρελθόν. Πολλοί Κύπριοι μας έχουν πει τα ίδια. Είμαστε απογοητευμένοι. Δεν έχουμε την απαίτηση να είμαστε σε πεντάστερα. Ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο με καλό φαγητό. Στην Κύπρο βγαίνει όγκος προπόνησης και δεν μπορεί να διακόπτεται έτσι. Γι’ αυτό ερχόμαστε. Φυσικά δεν θα έρθουμε ξανά εδώ. Πάντως, πρέπει να πω ότι αρχικά πήγαμε σε άλλο ξενοδοχείο, αλλά μας είπαν πως δεν υπήρχε κράτηση και οδηγηθήκαμε σε αυτό», δήλωσε στο Stivostime ο Ανδρέας Λιναρδάτος.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία