Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Από φαγητό που έφαγαν στο ξενοδοχείο που διαμένουν στη Λεμεσό έπαθαν δηλητηρίαση η Ανδριάνα Φέρρα με την Μαρίτα Αργυρού και τον Βασίλη Βλάχο.

Ανδριάνα Φέρρα και Μαρίτα Αργυρού στη Λεμεσό για προετοιμασία

Η Ανδριάνα Φέρρα με την Μαρίτα Αργυρού θα παραμείνουν στη Λεμεσό μέχρι τις 23 Απριλίου. Ο μεγάλος στόχους τους είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν τη Δευτέρα στη Λεμεσό, η Ανδριάνα Φέρρα με την Μαρίτα Αργυρού. Θα προετοιμαστούν για τρεις εβδομάδες.

Οι δύο πρωταθλήτριες με το υπόλοιπο γκρουπ του Ανδρέα Λιναρδάτου και του Φώτη Στεφανή με την κορυφαία επικοντίστρια Νικόλ Κυριακοπούλου, τον Αντώνη Σάντα και τον Βασίλη Βλάχο, θα παραμείνουν μέχρι τις 23 Απριλίου. Θα κάνουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Κύπρο για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

«Αλλάζουμε περιβάλλον και είναι ιδανικά στην Κύπρο για να βγει όγκος προπόνησης. Ο σκοπός είναι να δουλέψουμε πάνω στις ελλείψεις που έχει ο καθένας. Ο βασικός κύκλος προετοιμασίας θα βοηθήσει να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς από τα τέλη Μαΐου», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής Ανδρέας Λιναρδάτος.

Η Ανδιάνα Φέρρα κοντεύει ένα μήνα που συνεργάζεται με τον Έλληνα προπονητή, όπως είχε γράψει αποκλειστικά το Stivostime.

«Η προετοιμασία με την Ανδριάνα πάει πολύ καλά και είναι σημαντικό ότι γυμνάζονται μαζί με την Μαρίτα. Ο στόχος για την Ανδριάνα είναι να προκριθεί στα 400μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Είναι στις δυνατότητές της να γράψει ένα ρεκόρ τη φετινή σεζόν. Γιατί όχι να κυνηγήσει μέσω ράνκινγκ την πρόκριση και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Τόσο η Ανδριάνα, όσο και η Μαρίτα έχουν στόχο να μπουν στην Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο», κατέληξε ο Ανδρέας Λιναρδάτος.

Η Μαρίτα Αργυρού πόσταρε και φωτογραφία από την πρώτη προπόνηση μαζί με την Ανδριάνα Φέρρα στη Λεμεσό. Είναι πολύ σημαντικό που δύο 400σάρες γυμνάζονται μαζί.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία