Γενικά
Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο σύλλογος Α.Ε. Μεσόγειος Ραφήνας. Θα γυμνάζονται στο στίβο παιδιά οικογενειών προσφύγων από την Ουκρανία.

Η Μεσόγειος Α.Ε. Ραφήνας- Πικερμίου προπονεί παιδιά από τη Μαριούπολη!

Οικογένειες προσφύγων μένουν αυτό το διάστημα σε κατασκήνωση στη Ραφήνα και πολλά παιδιά αποφάσισαν να προπονηθούν στον στίβο, που ανέλαβε η Μεσόγειος Ραφήνας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο σύλλογος Α.Ε. Μεσόγειος Ραφήνας. Θα γυμνάζονται στο στίβο παιδιά οικογενειών προσφύγων από την Ουκρανία.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ανάγκασε πολλές οικογένειες να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να αναζητήσουν καταφύγιο σε άλλες χώρες. Εδώ και λίγες ημέρες οικογένειες προσφύγων φιλοξενούνται σε κατασκήνωση του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου.

Αναζήτησαν και ένα τρόπο ώστε τα παιδιά να δραστηριοποιηθούν και ζήτησαν να προπονούνται στο τμήμα στίβου που υπάρχει στην περιοχή. Ο σύλλογος Μεσόγειος Α.Ε. Ραφήνας- Πικερμίου δέχθηκε με χαρά και εντελώς δωρεάν να προπονεί με τις ακαδημίες που έχει παιδιά από τη Μαριούπολη.

Στην επίσημη σελίδα στο Facebook ο σύλλογος και οι γυμναστές του σωματείου, Μιχάλης Λελεκίδης και Βασίλης Πανταζής ανάρτησαν και ένα μήνυμα για το γεγονός. (Σημ.: Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε μετά από τη συγκατάθεση των γονέων των παιδιών).

Εν τω μεταξύ η Μεσόγειος Α.Ε. Ραφήνας- Πικερμίου μετείχε πρόσφατα και σε διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ14 και αγώνων στη Βάρη. Στη διάρκεια των αγώνων είναι χαρακτηριστικό ότι παιδιά των σωματείων που μετείχαν συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και σχημάτισαν το σύμβολο της ειρήνης.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία