Η επόμενη σημαντική συνάντηση των Ελλήνων ριπτών αναμένεται να γίνει στην Τρίπολη τον ερχόμενο Μάιο, με τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ Ρίψεων.

Μετά την πετυχημένη συνταγή στο Ηράκλειο, ο ΣΕΓΑΣ προγραμματίζει ένα διήμερο καμπ και τον αγώνα που είναι να γίνει στις 15 Μαΐου. Μια διοργάνωση που φέρει την ονομασία του αείμνηστου προπονητή ρίψεων, Μανώλη Μανωλόπουλου.

Ήδη ο συντονιστής ρίψεων Χρήστος Παπαδόπουλος με τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου, έχουν κάνει επαφές με τους αρμόδιους φορείς. Λόγω μάλιστα, και των εξετάσεων που είναι εκείνη την εποχή, αποφασίστηκε να γίνει ένα διήμερο καμπ. Περισσότερο μια συνάντηση και γνωριμία των Ελλήνων αθλητών των ρίψεων και των προπονητών.

Να τονίσουμε ότι ο αγώνας, όπως και στο Ηράκλειο, είναι αναβαθμισμένος. Όχι μόνο από πλευράς συμμετοχών, αλλά και κατηγοριοποίησης. Ανήκει στην κατηγορία Ε.

Έτσι, στην πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας περιμένουμε να δούμε τους καλύτερους Έλληνες ρίπτες. Κάποιους που διακρίθηκαν ήδη στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων στο Ηράκλειο στις αρχές Μαρτίου. Θα επιδιώξουν τα όρια για τις μεγάλες διοργανώσεις ή μια καλύτερη θέση στο ράνκινγκ. Στη σφύρα ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο οποίος έχει ήδη τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τον Μιχάλη Αναστασάκη, που μετά το όριο για το Μόναχο, θέλει να πιάσει το όριο για το Γιουτζίν. Η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία κ.α.