Γενικά
Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Ανδρών- Γυναικών διεξάγεται Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη σε δύο ομίλους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων- Συμμετοχές

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων στην Αθήνα ξεχωρίζει η συμμετοχή της Στέλλας Τζικανούλα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Ανδρών- Γυναικών διεξάγεται Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη σε δύο ομίλους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα γίνεται και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων στην κατηγορία Κ18.

Η Στέλλα Τζικανούλα στον Άγ. Κοσμά

Οι αγώνες στην Αθήνα θα γίνουν στον Άγιο Κοσμά. Από τις συμμετοχές ξεχωρίζει της πρωταθλήτριας Στέλλας Τζικανούλα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται από τη Μεγάλη Δευτέρα στην Αθήνα για τους αγώνες. Για την αθλήτρια του Χρήστου Γυλτίδη θα είναι το πρώτο έπταθλο με τον νέο της σύλλογο τον Α.Ο. Μυκόνου. Το πρώτο της έπταθλο θα κάνει και η Ελπίδα Τόκα του ΓΣ Πήγασος Αγ. Δημητρίου. Είχε αγωνιστεί στο πένταθλο και έχει αποφασίσει να δοκιμάσει διάφορα αγωνίσματα και τα σύνθετα τη φετινή σεζόν. Επίσης, αγωνίζεται η Μαργαρίτα Τσουκαλά (ΓΣ Απόλλων Πύργου), που έχει ξεπεράσει πια τον τραυματισμό της και έχει επανέλθει.

Χωρίς τους Ανδρέογλου στη Θεσσαλονίκη

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Από τις συμμετοχές που έχουν δηλωθεί θα υπάρχουν δύο απουσίες, των αδελφών Ανδρέογλου. Ο Άγγελος- Τζανής Ανδρέογλου και ο Αντώνης Ανδρέογλου αυτή την εποχή κάνουν θεραπείες για να ξεπεράσουν ένα πρόβλημα τραυματισμού που έχουν. Στους άνδρες ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του Μιχάλη Κιάφα και του Κώστα Λογδανίδη. Στις γυναίκες είναι η Αναστασία Ντραγκομίροβα και η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου.

STARTING LIST ΑΘΗΝΑΣ

STARTING LIST ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία