Κλειστός Στίβος
Ο Χρήστος Κοτίτσας στάθηκε άτυχος, καθώς νοσεί με κορονοϊό και θα χάσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο.

Χάνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Χρήστος Κοτίτσας

Ο Χρήστος Κοτίτσας θα προσπαθήσει να τρέξει έναν αγώνα στα 800μ. αρχές Μαρτίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χρήστος Κοτίτσας στάθηκε άτυχος, καθώς νοσεί με κορονοϊό και θα χάσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο.

«Δυστυχώς έχω όλα τα συμπτώματα και έκανα τεστ που βγήκε θετικό στον Covid-19. Προσπαθώ τώρα να το ξεπεράσω, ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό, το περνάω ήπια ως τώρα. Έτσι, όπως είναι η κατάσταση δεν θα προλάβω να αγωνιστώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Κρίμα γιατί ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά προέχει η υγεία», δηλώνει στο Stivostime ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο αθλητής της Πίτσας Παρχαρίδου είχε τρέξει την περασμένη Κυριακή στην ημερίδα στο ΣΕΦ και είχε κερδίσει τα 800μ. με 1.50.26.

«Παρότι η προετοιμασία πήγε καλά, είχα κάποιες αναποδιές σε αγώνες που ήθελα να πάρω μέρος. Ακυρώθηκε το μίτινγκ στη Βιέννη και το μίτινγκ στη Γάνδη. Έτσι, δεν μπόρεσα να τρέξω τις κούρσες που θα ήθελα. Ελπίζω πάντως ακόμη να τα καταφέρω να είμαι έτοιμος και να αγωνιστώ την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχουν οι Βαλκανικοί Αγώνες στην Κωνσταντινούπολη στις 5 Μαρτίου και το μίτινγκ στο Βελιγράδι στις 7 Μαρτίου. Πάντως, ο στόχος μου για φέτος ήταν να τρέξω καλά το καλοκαίρι στον ανοιχτό», καταλήγει ο 25χρονος πρωταθλητής.

Ο αθλητής του ΑΣΣ Αλ. Μακεδονίας έχει ατομικό ρεκόρ στα 800μ. στον κλειστό 1.49.35 από το 2019 στο μίτινγκ στη Βιέννη. Πέρσι στο Πανελλήνιο στο ΣΕΦ είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στον κλειστό με 1.49.68 που ήταν η επίδοση της χρονιάς στην Ελλάδα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία