Κλειστός Στίβος
Η Μαρία Γάτου ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Το Σαββατοκύριακο θα τρέξει στα 60 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Η Μαρία Γάτου επιστρέφει στη δράση και τρέχει στο ΣΕΦ για το… Βελιγράδι

Η Μαρία Γάτου στις 29 Ιανουαρίου είχε τραυματιστεί στη διάρκεια του μίτινγκ στη Βουδαπέστη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μαρία Γάτου ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Το Σαββατοκύριακο θα τρέξει στα 60 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπέρασε τον τραυματισμό της και γυμνάζεται κανονικά. Προτίμησε να μείνει εκτός αγώνων το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να ρίξει βάρος στην προπόνηση. Ο στόχος της είναι να τρέξει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού και να πιάσει το όριο (7.30) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Μία επίδοση που μπορεί να κάνει. Πέρσι έκλεισε τη σεζόν με 7.35.

Να θυμίσουμε ότι η σεζόν δεν είχε ξεκινήσει καλά για την σπρίντερ του Αντώνη Τζήκου. Είχε ακυρωθεί στο μίτινγκ στη Σόφια και μετά είχε τρέξει στο μίτινγκ στη Βουδαπέστη. Στις σειρές είχε κάνει 7.85, είχε περάσει στον τελικό. Εκεί όμως τραυματίστηκε στις 29 Ιανουαρίου και δεν μπόρεσε να κάνει την κούρσα της. Ακολούθησε ένα διάστημα που έμεινε εκτός για θεραπείες και τώρα είναι έτοιμη να τρέξει στο ΣΕΦ. Ο ανταγωνισμός με άλλες Ελληνίδες σπρίντερ μπορεί να την «τραβήξει» για την καλή επίδοση. Μη ξεχνάμε πως θα πάρει μέρος η κορυφαία του αγωνίσματος, η Ραφαέλα Σπανουδάκη που έχει πιάσει ήδη το όριο για το Βελιγράδι.

Να σημειώσουμε ότι η Μαρία Γάτου έχει ατομικό ρεκόρ 7.29 από το 2014.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία