Κλειστός Στίβος
Η Χαβά Ντελίου στάθηκε άτυχη, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ και θα χάσει τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Χάνει τη φετινή χρονιά η Χαβά Ντελίου- Με το βλέμμα… στο 2024

Η Χαβά Ντελίου έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στα 60μ. εμπόδια με 8.36 στην ημερίδα που είχε διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Χαβά Ντελίου στάθηκε άτυχη, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ και θα χάσει τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια χτύπησε στο ζέσταμα και πριν από τις προκριματικές σειρές στα 60μ. εμπόδια γυναικών το πρωί της Κυριακής. Έφυγε εσπευσμένα για τη Ρόδο με τον προπονητή της Σταμάτη Μάγο και έκανε σειρά εξετάσεων. Η μαγνητική έδειξε ολική ρήξη στους χιαστούς και μηνίσκο και θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να κλείσει χειρουργείο. Η νεαρή αθλήτρια αναμένεται να χειρουργηθεί στην Αθήνα. Θα χρειαστεί μια μεγάλη περίοδος, περίπου έξι μήνες αποκατάσταση, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τη φετινή χρονιά. Μεγάλη άτυχη η Ροδίτισσα εμποδίστρια, καθώς η προετοιμασία πήγαινε πολύ καλά και είχε μεταφραστεί και στον αγωνιστικό χώρο. Πέτυχε δύο φορές πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στα 60μ. εμπόδια. Αρχικά στις 5 Φεβρουαρίου με 8.48 σε αγώνες στην Προύσα και στη συνέχεια στις 11 Φεβρουαρίου με 8.36 στην ημερίδα στο ΣΕΦ. Με μεγάλη όρεξη είχε έρθει στην Αθήνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ήταν έτοιμη να γράψει μια καλύτερη επίδοση. Όμως στο ζέσταμα χτύπησε άσχημα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην τη δούμε φέτος στον ανοιχτό. Όμως έχει όλο το μέλλον μπροστά της και ένα γεμάτο 2024 που θα μπορεί να επανέλθει και να κυνηγήσει και πάλι μεγάλες επιδόσεις στα 60μ. εμπόδια και στα 100μ. εμπόδια. Είναι πεισματάρα και αυτό που θα θέλει είναι να επιστρέψει δυναμικά τη νέα σεζόν.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία