Κλειστός Στίβος
Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ήταν νικήτρια στα 60μ. γυναικών με 7.35 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Δεύτερη ήταν η Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Ατομικό ρεκόρ η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου με 7.30 στα 60μ. στο Βελιγράδι

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ήταν 3η στην κούρσα των 60μ. στο Βελιγράδι, με πρώτη τη Βρετανίδα Ντίνα Άσερ- Σμιθ και δεύτερη την Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έτρεξε τα 60μ. σε 7.30 στο μίτινγκ στο Βελιγράδι πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ και έγινε ένατη όλων των εποχών.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε άλλη μια καλή παρουσία στο διεθνές μίτινγκ στη σερβική πρωτεύουσα, όπου κατέλαβε την 3η θέση. Νωρίτερα είχε κερδίσει τη δεύτερη σειρά που αγωνίστηκε με 7.43 και πέρασε στον τελικό που έγινε πιο αργά. Εκεί έχασε μόνο από τη φοβερή ειδικά φέτος στο εξηντάρι Βρετανίδα Ντίνα Άσερ- Σμιθ που ήταν πρώτη σε 7.13 και την Ολίβια Φωτοπούλου που ήταν δεύτερη με 7.27. Η Κύπρια πρωταθλήτρια, που γυμνάζεται με τον Κώστα Βογιατζάκη, ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ και παγκύπριο ρεκόρ που είχε πετύχει και το περασμένο Σάββατο στην ημερίδα στο ΣΕΦ. Δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Σε ό,τι αφορά την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου, ανέβηκε ένατη όλων των εποχών, με συγκατοίκους τις Εύη Νεσούδη και Μαρία Μπελιμπασάκη.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία