Γενικά
Αντιπρόεδρος στη Μεσογειακή Ένωση στίβου (MAU) ο Παναγιώτης Δημάκος

Αντιπρόεδρος στη Μεσογειακή Ένωση στίβου (MAU) ο Παναγιώτης Δημάκος

Είναι αρχηγός αποστολής της εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πέρα από τις εκλογές της World Athletics που έγιναν πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, εκλογές με ελληνικό ενδιαφέρον είχαμε και στη Μεσογειακή Ένωση στίβου (MAU).

Ο Παναγιώτης Δημάκος ήταν υποψήφιος και τελικά εκλέχθηκε στη θέση του αντιπροέδρου. Ο Α’ ειδικός γραμματέας της ελληνικής ομοσπονδίας στίβου βρίσκεται στο συμβούλιο της Μεσογειακής ομοσπονδίας στίβου από το 2011.

Στη Μεσογειακή ομοσπονδία στίβου είναι ενταγμένες 28 χώρες από τη Μεσόγειο, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Η συγκεκριμένη ομοσπονδία διοργανώνει και αγώνες τόσο στον ανοιχτό στίβο, όσο και στον κλειστό. Το 2024 θα γίνει Μεσογειακό πρωτάθλημα ανοιχτού με την Τουρκία και την Αίγυπτο να έχουν θέσει υποψηφιότητα, ενώ για το πρωτάθλημα κλειστού το 2025 ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Σεβίλλη.

Ο Παναγιώτης Δημάκος είναι αρχηγός αποστολής της εθνικής μας ομάδας, που μετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος