Άλμα επί κοντώ
Κατερίνα Στεφανίδη: Απίστευτο πως έγινε ο αστράγαλός της μετά το ατύχημα - Έτσι προσπάθησε να περάσει τα 4,50 μ. - Δεν θα τα παρατούε ποτε

Κατερίνα Στεφανίδη: Απίστευτο πως έγινε ο αστράγαλός της μετά το ατύχημα – Έτσι προσπάθησε να περάσει τα 4,50 μ. – Δεν θα τα παρατούε ποτε

«Λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κατερίνα Στεφανίδη: Απίστευτο πως έγινε ο αστράγαλός της μετά το ατύχημα στο πρώτο της δοκιμαστικό άλμα πριν τον προκριματικό, στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Βουδαπέστης.

Η Κατερίνα Στεφανίδη χτύπησε το πόδι της και μεταφέρθηκε με φορείο στο medical center.

Ο αστράγαλος της χρυσής ολυμπιονίκη δέθηκε προκειμένου να δοκιμάσει εάν μπορεί να αγωνιστεί και μάλιστα ξεκίνησε την προσπάθεια της από τα 4,50 μ. προκειμένου να μην κάνει πολλά άλματα και κουράσει περισσότερο το πόδι της.

«Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center», έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Κατερίνα Στεφανίδη: Απίστευτο πως έγινε ο αστράγαλός της μετά το ατύχημα

Κατερίνα Στεφανίδη: Απίστευτο πως έγινε ο αστράγαλός της μετά το ατύχημα - Έτσι προσπάθησε να περάσει τα 4,50 μ. - Δεν θα τα παρατούε ποτε

«Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα. Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα», τόνισε.

Σύμφωνα με την Κατερίνα Στεφανίδη, «δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου». Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό».

«Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας», κατέληξε.

Απίστευτη θέληση από την Ελληνίδα πρωταθλητρια.

Περαστικά!

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος