Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Κυριακής (11/9) στο Πόρτο Ράφτη η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Τριβυζάς.

Οι δυο τους εδώ και περίπου 2,5 μήνες είναι και πάλι μαζί, έπειτα από την επιστροφή της αθλήτριας στίβου από το Survivor, εκεί όπου η μοναδική επικοινωνία που είχαν ήταν το έπαθλο επικοινωνίας.

Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει πως θα παντρευτεί πριν την συμμετοχή της Σταυρούλας στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον σύντροφό της να έχει αναλάβει όλες τις ετοιμασίες, όπως φυσικά και το πάρτι έκπληξη μετά το Survivor!

Κουμπάροι τους ήταν ο Αργύρης, φίλος του Παναγιώτη και ο Αλέξης Πασπάτης, παιδικός φίλος της Σταυρούλας και παλιός αθλητής των αποστάσεων.

Το «παρών» στη χαρά του ζευγαριού έδωσαν αρκετοί πρώην παίκτες. Ανάμεσά τους ο Νίκος Γιάννης, ο Γιώργος Ταλάντσεφ, o Γιώργος Κατσαούνης, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά και ο νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Είμαστε μαζί πέντε χρόνια και πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας, για να γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Επειδή μου είπε ότι θέλει να πάει στο παιχνίδι όμως, της είπα ότι θα το αναλάβω εγώ. Εμπιστεύομαι την Σταυρούλα και εκείνη εμένα, αλλά εγώ είμαι πιο ζηλιάρης. Υπάρχει κατανόηση όμως οπότε όλα καλά», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Παναγιώτης Τριβυζάς μιλώντας για τη σύντροφό του και τον γάμο τους.