Άλμα επί κοντώ
Η Ελένη Πόλακ προέρχεται από κορονοϊό, που την ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και έτσι, αποφάσισε να ακυρώσει το μίτινγκ στην Οστράβα.

Ακύρωσε την Οστράβα η Ελένη Πόλακ που «βλέπει» Βαλκανικούς και Πανελλήνιο

Η Ελένη Πόλακ είναι στην 22η θέση στο «Road to Istanbul» και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού προκρίνονται 18 αθλήτριες στο επί κοντώ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελένη Πόλακ προέρχεται από κορονοϊό, που την ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και έτσι, αποφάσισε να ακυρώσει το μίτινγκ στην Οστράβα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν να αναχωρήσει την Τετάρτη για την πόλη της Τσεχίας και ν’ αγωνιστεί την Πέμπτη. Όμως ανάρρωσε πριν λίγες ημέρες από τον Covid-19 που είχε κολλήσει και επέστρεψε στις προπονήσεις. Μάλιστα, έκανε ένα τεστ το περασμένο Σάββατο στην ημερίδα κλειστού στον Άγιο Κοσμά, όπου πέρασε τα 4,40μ., ενώ είχε καλά άλματα στα 4,60μ.
«Η Ελένη είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ο κορονοϊός την άφησε λίγο πίσω και επιστρέψαμε την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις. Θέλαμε ν’ αγωνιστεί στην Οστράβα, όμως δεν θέλουμε να το διακινδυνεύουμε. Ήταν και η μετακόμιση, καθώς πρέπει να φύγει από τους ξενώνες στον Άγιο Κοσμά. Προσωρινά έχει πάει τα πράγματά της στο σπίτι στη Νίκαια και θα περιμένει να δει σε ποιο δωμάτιο θα πάει, που έχει κανονιστεί για τους αθλητές που θα φύγουν από τους ξενώνες. Έτσι, είπαμε να ρίξουμε το βάρος στις προπονήσεις. Αν την επιλέξουν ο πρώτος ουσιαστικά αγώνας της θα είναι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη και μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι να κυνηγήσει την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Είναι στην 22η θέση στο ράνκινγκ», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής της Μανώλης Καραγιάννης. Να θυμίσουμε ότι στην Κωνσταντινούπολη προκρίνονται 18 άλτριες.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία