Γενικά
Γεμάτο από συμμετοχές κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, αλλά και πρωταθλητών από το εξωτερικό, είναι τα «Δρόμεια» που γίνονται την Πέμπτη στη Βάρη.

Με δυνατά ονόματα διεξάγονται τα «Δρόμεια» την Πέμπτη στη Βάρη-Πρόγραμμα & συμμετοχές

Στα Δρόμεια ξεχωρίζουν οι συμμετοχές της Ραφαέλας Σπανουδάκη, Δήμητρας Γναφάκη, Ανδριάνας Φέρρα, Κώστα Ζήκου, και Γιάννη Νυφαντόπουλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Γεμάτο από συμμετοχές κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, αλλά και πρωταθλητών από το εξωτερικό, είναι τα «Δρόμεια» που γίνονται την Πέμπτη στη Βάρη.

Γεμάτο από συμμετοχές κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, αλλά και πρωταθλητών από το εξωτερικό, είναι τα «Δρόμεια» που γίνονται την Πέμπτη στη Βάρη.

Γυναίκες

Στα σπριντ ξεχωρίζει η συμμετοχή της Ραφαέλας Σπανουδάκη που είναι δηλωμένη τόσο στα 100μ., όσο και στα 200μ. Μετά την εμφάνισή της στα «Βενιζέλεια», όπου έτρεξε σε 11.34, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια περιμένει να είναι δυνατή στα 200μ. Να θυμίσουμε ότι έχει ατομικό ρεκόρ 23.11.

Στα 100μ. την καλύτερη επίδοση έχει η Ισραηλινή Νταϊάνα Βάισμαν με 11.25. Θα τρέξει και η Κύπρια πρωταθλήτρια Ολίβια Φωτοπούλου.

Στα 200μ. έχει δηλωθεί και η Ανδριάνα Φέρρα, που θέλει να κάνει ένα τεστ, μετά και την καλή της εμφάνιση στα 400μ. στα Χανιά.

Από τις ξένες συμμετοχές τον καλύτερο χρόνο έχει η Δανή Ίντα Κάρστοφτ με 23.22.

Καλή κούρσα αναμένεται στα 400μ. γυναικών. Θα τρέξει η πρωταθλήτρια Ανδριάνα Φέρρα, η Μαρίτα Αργυρού, η Άννα Κιάφα και η Ελπίδα Καρκαλάτου. Από τις ξένες την καλύτερη επίδοση έχει η Δανή Αν Σοφί Κίρκεγκααρντ με 53.68.

Στα 100μ. εμπόδια η Αναΐς Καραγιάννη άφησε… μια επίδοση στα Χανιά. Ο άνεμος της πήρε το ρεκόρ (13.20), ενώ έχει ήδη τρέξει φέτος σε 13.27. Θα έχει αντίπαλο την Κύπρια πρωταθλήτρια Ναταλία Χριστοφή, ενώ πολύ καλές είναι η Τουρκάλα Σεβάλ Αγιάζ και η Νορβηγίδα Αντρέα Ρουθ.

Η Δήμητρα Γναφάκη εντυπωσίασε στα «Βενιζέλεια» τρέχοντας τα 400μ. εμπόδια σε 56.67 που είναι ατομικό της ρεκόρ. Η αθλήτρια του Μιχάλη Μανουσάκη είναι σε καλή κατάσταση και είναι ικανή να κατεβάσει κι άλλο την επίδοσή της. Θα έχει μάλιστα, αντίπαλο μία από τις καλύτερες Ευρωπαίες εμποδίστριες, την Αμαλί Ίουελ που έχει ατομικό 54.72.

Στα 4×100μ. θα τρέξουν οι Εθνικές ομάδες της Δανίας, της Νορβηγίας, της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, του Ισραήλ και της Ελλάδας. Την Εθνική μας ομάδα αποτελούν οι Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Στέλλα Μιχαηλίδου, Εβελίνα Ανθή και Δήμητρα Τσουκαλά.

Στα 4×400μ. θα τρέξουν οι Εθνικές ομάδες Δανίας, Νορβηγίας και Ελλάδας. Για την ελληνική ομάδα έχουν δηλωθεί Άννα Κιάφα, Κορίνα Πολίτη, Ελπίδα Καρκαλάτου και Ευαγγελία Ζυγόρη.

Άνδρες

Στους άνδρες στα 100μ. ο Κώστας Ζήκος με τον Γιάννη Νυφαντόπουλο βρίσκουν ρυθμό. Στα «Βενιζέλεια» έτρεξαν σε 10.46 και 10.47 αντίστοιχα στη Βάρη θα προσπαθήσουν να βελτιωθούν. Από ελληνικής πλευράς ξεχωρίζει η συμμετοχή του Γιάννη Βοσκόπουλου και Θοδωρή Βροντινού. Ο νικητής στα Χανιά, ο Αργεντινός Φράνκο Φλόριο θα τρέξει και στα «Δρόμεια». Έχει 10.24, ίδια επίδοση με τον Δανό Φρέντερικ Σου Νίλσεν.

Στα 200μ. ο Παναγιώτης Τριβυζάς θέλει να επιβεβαιώσει την καλή κατάσταση που βρίσκεται. Για το ρεκόρ, μετά και το 10.44 στα 100μ., πάει ο Νίκος Εμπέογλου. Θα είναι ακόμη ο Βασίλης Μυριανθόπουλος και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης. Από τις ξένες συμμετοχές την καλύτερη επίδοση έχει ο Ιρλανδός Λίον Ριντ με 20.27.

Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης που έχει κάνει ρεκόρ φέτος στα 800μ., θα δοκιμάσει στα 400μ. στη Βάρη, με στόχο την ατομική επίδοση. Από τους ξένους τον καλύτερο χρόνο στο αγώνισμα έχει ο Βέλγος Κρίστιαν Ιγκαουσέλ με 45.93.

Στα 110μ. εμπόδια θα τρέξει ο Κώστας Δουβαλίδης, που θα επιδιώξει να κατεβάσει τη φετινή του επίδοση. Θα τρέξουν και τα αδέλφια Μιχάλης και Αργύρης Κιάφας και ο Γιάννης Καμαρινός. Θα υπάρχει και μια ξένη συμμετοχή με τον Τούρκο Μικντάντ Σεβλέρ που έχει ατομικό 13.42.

Στα 400μ. εμπόδια μπαίνει ο Δημήτρης Λεβαντίνος.

Στα 4×100μ. μετέχουν οι Εθνικές ομάδες Νορβηγίας, Βελγίου, Γαλλίας, Δανίας, Ιρλανδίας, Κύπρου και Ελλάδας. Για την Εθνική θα τρέξει η Κ23 αποτελούμενη από τους Βασίλη Μυριανθόπουλο, Θοδωρή Βροντινό, Γιάννη Καριοφύλλη και Νικόλα Παναγιωτόπουλο. Αναπληρωματικοί είναι οι Γιάννης Γρανιτσιώτης και Ορέστης Χάιδας.

Τέλος, στα 4×400μ. έχουν δηλωθεί Βρετανία, Ουγγαρία και Ελλάδα. Η Εθνική αποτελείται από τους Αλέξη Ζατζαράκη, Βλαδίμηρο Ανδρεάδη, Χρήστο Σουλτάτη, Ενρίκο Μέμα και Σταύρο Διονυσόπουλο.

Start_lists_Dromia_2022_final

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία