Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Ο Νίκος Εμπέογλου ήταν η ευχάριστη έκπληξη στα σπριντ στα «Βενιζέλεια». Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε μεγάλη επίδοση στα 100 μέτρα με 10.44.

Νίκος Εμπέογλου: Η δικαίωση για τον αρχιτέκτονα σπρίντερ ήρθε στα Χανιά!

Ο Νίκος Εμπέογλου θα τρέξει την Πέμπτη στη Βάρη 200μ. και εν συνεχεία στο Ερζερούμ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Νίκος Εμπέογλου ήταν η ευχάριστη έκπληξη στα σπριντ στα «Βενιζέλεια». Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε μεγάλη επίδοση στα 100 μέτρα με 10.44.

Ο αθλητής του Περικλή Χατζηαναστασιάδη έτρεξε στη δεύτερη σειρά στα Χανιά και έκοψε πρώτος το «νήμα» σε 10.44. Έχοντας προηγηθεί η προηγούμενη σειρά με ευνοϊκό +2,5, οι περισσότεροι περίμεναν την επιβεβαίωση. Ο άνεμος ήταν +1,3 και μπορεί κάποιοι να αναρωτιόνται, όχι όμως ο αθλητής με τον προπονητή του.

«Περιμέναμε να πετύχω μια τέτοια επίδοση. Στις προπονήσεις ήμουν πολύ καλά. Χαίρομαι που βγήκε από τώρα. Η προετοιμασία έχει ως στόχο την καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θέλω μια ανάλογη επίδοση και στα 200 μέτρα. Αυτό είναι το κύριο αγώνισμα», λέει στο Stivostime ο αθλητής του ΣΑΚΑ.

Ο Νίκος Εμπέογλου (φωτογραφία νο 293) είχε κάνει μια κούρσα στα 100μ. το 2020 στη Βάρη τερματίζοντας σε 10.95. Τώρα ήταν μια «απάντηση» και δικαίωση για τον ίδιο το 10.44. «Πέρσι ήμουν άτυχος. Είχα ένα βαρύ διάστρεμμα που με άφησε εκτός στον ανοιχτό. Φέτος είχα βάλει στόχο και είναι μια δικαίωση και για τον προπονητή μου Περικλή Χατζηαναστασιάδη, σε συνδυασμό με τη συνεργασία που ξεκινήσαμε. Επίσης, βοηθάει πολύ το γεγονός ότι γυμνάζομαι μαζί με τον Γιάννη Νυφαντόπουλο. Τώρα την Τετάρτη θα τρέξω στη Βάρη 200μ. και μετά είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών. Θα ήθελα πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να τρέξω άλλη μια κούρσα στα 200μ.», κατέληξε ο 24χρονος που έχει ατομικό ρεκόρ 21.24 από το 2020 στην Πάτρα.

Ο Νίκος Εμπέογλου έχει καταφέρει να συνδυάζει τις προπονήσεις, τη δουλειά και διαβάσματα. Τον Φεβρουάριο αναμένεται να πάρει το πτυχίο του στην Αρχιτεκτονική και αυτό το διάστημα εργάζεται σε αρχιτεκτονικό γραφείο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία