Κλειστός Στίβος
Η Σοφία Ιωσηφίδου συνεχίζει την προετοιμασία έχοντας αποφασίσει να μπει σε αγώνες τη φετινή σεζόν στον κλειστό με στόχο ένα ατομικό ρεκόρ.

Έκλεισε στο μίτινγκ στη Μπρατισλάβα 29 Ιανουαρίου η Σοφία Ιωσηφίδου

Η Σοφία Ιωσηφίδου αγωνίζεται το Σάββατο στα 60μ. εμπόδια στην ημερίδα που θα γίνει στο κλειστό προπονητήριο του Αγίου Κοσμά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σοφία Ιωσηφίδου συνεχίζει την προετοιμασία έχοντας αποφασίσει να μπει σε αγώνες τη φετινή σεζόν στον κλειστό με στόχο ένα ατομικό ρεκόρ.

«Η προετοιμασία πάει καλά, το σημαντικό είναι ότι είμαι υγιής. Θα προσπαθήσω μέσα στους αγώνες να κάνω το καλύτερο. Αν πάνε όλα καλά το Σάββατο θα τρέξω 60μ. εμπόδια στην ημερίδα που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο κλειστό προπονητήριο του Αγίου Κοσμά. Θα είναι σαν τεστ για μένα, καθώς έχω κλείσει συμμετοχή στο διεθνές μίτινγκ στη Μπρατισλάβα στις 29 Ιανουαρίου. Θα ήθελα να κάνω άλλη μια κούρσα τουλάχιστον πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», δηλώνει στο Stivostime η 24χρονη.

Η πρωταθλήτρια του ΟΚΑ Καβάλας έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια 8.55 που πέτυχε πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ, όπου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, πίσω από τη συναθλήτριά της στο γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου, την Ελισάβετ Πεσιρίδου και την Αναΐς Καραγιάννη. Φυσικά η προετοιμασία της έχει και μακροπρόθεσμο στόχο στη χρονιά τον ανοιχτό και την καλή εμφάνιση στα 100μ. εμπόδια, στο αγώνισμα που έχει ρεκόρ 13.97 και αυτό από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία