Άλμα εις ύψος
Για περίπου τρεις εβδομάδες προετοιμάστηκε στο ΟΑΚΑ η Ανγκελίνα Τόπιτς, η οποία έχει ως πρώτο στόχο για τη νέα σεζόν το Ευρωπαϊκό κλειστού.

Η Αγκελίνα Τόπιτς προετοιμάστηκε στο ΟΑΚΑ και «βλέπει» τη διάκριση στην Κωνσταντινούπολη

Η Ανγκελίνα Τόπιτς κατέκτησε φέτος τρία μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις, χάλκινο στο Ευρωπαϊκό στο Μόναχο, χάλκινο στο Παγκόσμιο Κ20 στο Κάλι και χρυσό στο Ευρωπαϊκό Κ18 στην Ιερουσαλήμ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Για περίπου τρεις εβδομάδες προετοιμάστηκε στο ΟΑΚΑ η Ανγκελίνα Τόπιτς, η οποία έχει ως πρώτο στόχο για τη νέα σεζόν το Ευρωπαϊκό κλειστού.

Η Σέρβα πρωταθλήτρια, που γυμνάζεται με τον πατέρα της, τον παλιό σπουδαίο άλτη, Ντράγκουτιν Τόπιτς, έρχονται συχνά στην Ελλάδα για προπονήσεις. Πρώτον είναι κοντά από τη Σερβία και δεύτερον ως γνωστόν διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Πομάσκι.

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες η κόρη του και ένα γκρουπ από νεαρές αθλήτριες από τη γειτονική χώρα προετοιμάστηκαν στην Αθήνα και αναχώρησαν σήμερα για τη Σερβία.

«Η προετοιμασία πάει καλά. Η Ανγκελίνα είναι σε καλή κατάσταση και ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός. Θέλουμε να κυνηγήσουμε τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη. Θα έρθουμε πάλι στην Αθήνα. Είναι την ερχόμενη εβδομάδα το γκαλά της ABAF και θα το συνδυάσουμε με μια μίνι προετοιμασία», λέει στο Stivostime ο Ντράγκουτιν Τόπιτς.

Η 17χρονη είχε μια εντυπωσιακή φετινή σεζόν, φθάνοντας στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Νωρίτερα είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε γίνει στο Κάλι και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ. Στις 26 Ιουνίου στο πρωτάθλημα Σερβίας στο Κρούσεβατς πέρασε το 1,96μ. ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Κ18 και πέτυχε εθνικά ρεκόρ Γυναικών, Κ20 και Κ18!

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία